РУСКИ МЕДИЈИ ОБЈАВИЛИ ДОКАЗЕ: ОЕБС подржава Украјину, као што је некад ШИПТАРЕ на Косову (ФОТО)

RUSKI MEDIJI OBJAVILI DOKAZE: OEBS podržava Ukrajinu, kao što je nekad ŠIPTARE na Kosovu (FOTO)

2 februara 2017

ukraine-tank-flag-1519-0

Dopisnik ruske „Kosmolskaje Pravde“ objavio je fotografiju koja dokazuje da OEBS podržava ukrajinsko kršenje sporazuma iz Minska.

Fotografija pokazuje posmatrače OEBS-a pored ukrajinskij tenova u Avdeievki. Podsećamo, da su prema sporazumu iz Minska svi tenkovi morali da budu povučeni sa linije razdvajanja. Da stvar bude gora tenkovi po položajima u DNR dejstvuju iz civilnih naselja.

Ranije je Edvard Basurin optužio Ukrajince da su dovezli 30 tenkova na liniju razdvajanja što OEBS nije potvrdio iako ova fotograafija dokazuje da su to morali znati.

Kao i na Kosmetu 1998. i 1999. OEBS umesto mirovne i u Novorusiji predstavlja špijunsku misiju koja je izabrala stranu koju podržava u sukobu.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. ljubisav says:

  Pa sta cekate braco Rusi!!!

 2. Miroslav says:

  Umlatiti i jedne i druge

 3. Kulak says:

  Već viđeno,ali neće proći.Rusija je Rusija.

 4. Portopranco says:

  Takozvana mirovna misija.A zapravo špijuni koji rade za neofašiste banderovce.Imamo i mi u Srbiji te neprijateljske hrvatske i albanske lobiste,nekakve Anite Mitić,Sonje Biserko,Nataše Kandić i drugi šljam.

 5. Kulak says:

  Odmah službeno objaviti imena i prezimena,telefone i kućne adrese takozvanih posmatrača OEBS-a u Avdejevki.

 6. cile mile says:

  Rusi su izdali ukrajinske Ruse. Putin je covek Mosada koji razara Siriju po receptu Cionista. Sudbina Rusa njega ne zanima.

 7. M says:

  Okruzili Rusiju itd. oruzjem,pa guraju Rat,i to ne mali na jednom mjestu-nego Veliki.Zapad gura svoj plan (o osvajanju cijelog svijeta) i ne odustaje,niti ce,jer to je plan (gospodara svijeta) star tisucljecima,da ponovo obnove svoje sve-svjetsko carstvo.U kojem bijahu bogovi i njihovi robovi.Za sto su popusili-ne znam,al se nadam da ce i ponovo.Ne bi im bilo prvi put.Izgleda da nisu tako Savrseni kako misle.Izgleda da im ipak nesto fali.I to zestoko!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *