РУСКИ МЕДИЈИ ОШТРО по француском председнику и изнели његов „прљав веш“!

RUSKI MEDIJI OŠTRO po francuskom predsedniku i izneli njegov „prljav veš“!

8 maja 2017

Ruski mediji opisali su novog francuskog predsednika Emanuela Makrona kao „gej psihopatu koji mrzi svoju državu“.

Novine “Komsomoljskaja Pravda” objavile su fotografiju Makrona bez majice s naslovom „izlazak“. „Za gejeve ovaj izraz znači ‘izlazak iz senke’, priznanje da su gej“, stoji u članku, a prenosi „Indeks„.

“On je psihopata koji voli samo sebe i neće se boriti za francuski narod”, navodi se u tekstu.

Takođe, citira se psihijatar Adrijan Sagatori koji tvrdi da je proučavao predsednikovu biografiju. Sagatori je opisao Makrona kao psihopata koji ne voli Francusku, već samo sebe.

„Kao sve psihopate, on veruje da ima višu svrhu i vrednost. Ne voli Francusku i neće se boriti za francuski narod“, tvrdi Sagatori.

U članku se takođe navodi da reč psihopat nije uvredljiva te da Francuzi zaslužuju takvog vođu.

„Oni moraju proći kroz globalistički pakao. Ne zaslužuju demokratiju koju su svojim životima platili milioni sovjtskih vojnika“.

Ovo nije prvi napad ruskih medija na Makrona. Ranije je državna novinska agencija “Sputnjik” o njemu objavila: „Makron je skriveni homoseksualac koji živi dvostruki život uz podršku vrlo bogatog gej lobija“.

KOMENTARI2 komentara

  1. punca says:

    Makron nije pobedio - Glasački listići nisu brojani .Nije birala francuska , bira AMErika i to uvijek! EU je gotova! Makron je gej psihopata koji mrzi svoju državu" Makron bez majice s naslovom "izlazak". "Za gejeve ovaj izraz znači 'izlazak iz senke', priznanje da su gej"! “On je psihopata koji voli samo sebe i neće se boriti za francuski narod”! Makrona kao psihopata koji ne voli Francusku, već samo sebe. Kao SVE psihopate, on veruje da ima višu svrhu i vrednost. Ne voli Francusku i neće se boriti za francuski narod"i Francuzi zaslužuju takvog vođu.Ne zaslužuju demokratiju koju su svojim životima platili milioni sovjtskih vojnika". Makron je skriveni homoseksualac - gej , koji živi dvostruki život uz podršku vrlo bogatog gej lobija". **********Nije tajna da je Gej - Gej francuskog lobija , ta majica - ta T- Shirt .. sada znate i Vi ... ah, ja i violett kravate su p****MAKRON je gej odnosno peder, to se vidi iz aviona, pogledajte ga!

  2. pirus says:

    Kakva drzava takav pretsednik ono sto vredi u Francusku je postalo manjina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *