РУСКИ МЕДИЈИ: Срамота за Србију, сахранили су Милошевића без војних и државних почасти (ВИДЕО)

RUSKI MEDIJI: Sramota za Srbiju, sahranili su Miloševića bez vojnih i državnih počasti (VIDEO)

12 marta 2016

ruski-mediji-o-milosevicuPeti kanal ruske federalne televizije o desetogodišnjici smrti Slobodana Miloševića. Prilog snimljen uz pomoć „Medija centra Nogina“ i „Kurinoja Ruski ekspres“.

U prilogu se govori i o ratu u bivšoj Jugoslaviji, NATO agresiji 1999. godine, o boravku u Haškom tribunalu, bolesti i smrti Slobodana Miloševića, a u prilogu ove ruske televizije imamo i izjavu dr Vojislava Šešelja i poznatog beogradskog advokata Gorana Petronijevića. Takođe, na ruskoj televiziji 5 možete videti i generala Ratka Mladića, kao i napomenu da je Slobodan Milošević sahranjen bez vojnih i državnih počasti. Pogledajte:

(Oslobođenje)

KOMENTARI5 komentara

 1. giulio1970 says:

  E da je samo to sramota lako bi sa tim ,nego ima i drugih i mi narod smo sramota što postojimo ,biramo izdajnike iz izbora do izbora ,dozvoljavamo svetinje da se ruše i potapaju,dozvoljavamo okupatorima da rade šta hoće u našoj Srbiji .Ovde i ne žive više pravi Srbi ,dobrosu rekli Tarabići mada nisam verovao u njihove reči..... " U Srbiji nećeš moći da razlikuješ koje je muško, a koje je žensko čeljade. Svi će iste aljine nositi, Ta nesreća će nam doći sa drugijeh strana, ali će se kod nas najviše zadržati. Vidjeće se mladoženja i mlada, a niko neće znati ko je od njih dvoje nevesnik, a ko nevjesta. Narod će izglupiti i glupiti sve više i više. Rađaće se Ijudi, a da ne znaju ko im je djed i pradjed. Ljudi će mišljeti da sve znaju, a ništa znati neće. Srbi će se odvajati jedni od drugijeh, pa će sve govoriti: "Ja nijesam Srbin, ja nijesam Srbin. Nečastivi će ući u ovaj narod i u postelju Iegati sa srpskijem sestrama, majkama i ženama. Praviće im taku djecu da među Srbima, od kako je vijeka i svijeta goreg roda biti neće, Rađaće se sve sami sinji kukavac, a da niko neće u snazi biti da rodi pravoga junaka. "

 2. kosovac says:

  Kada je Milošević ubijen, pederi Beogradski su puštali balone u Knez Mihajlovoj ulici. Posle je pedere Aleksandar Vučić protežirao uz pomoć tenkova i žive sile vojske i milicije. Njegov brat je kolateralna šteta. Kada je streljan Đinđa Minđa, Ulice su dobile naziv, da ako dete pita oca koji je ovo Bulevar, tata kaže: „Sine, ovo je Bulevar najvećeg srpskog izdajnika. Kada porasteš, pljuni u tu tablu“. To je Đinđić, pljunut On.

 3. Milenko says:

  Srbijo sramoto. Od onakvog časnog radnog i poštenog naroda, od 2000 godine napraviše samo marvu od naroda.To beščašće traje još i danas i na najružniji i najpokvareniji način nam osakatiše decu a bojim se i unuke uskoro. Rad i proizvodnja više nepostoji,jer se sve uvozi i prepakva preko Beograda i onda preprodavcima dotura u najudaljenije zabiti Srbije,po ekstremnim cenama.Život van Beograda nema vrednost ni za osnovno preživljavanje pa je danas stidno reći da si iz provincije.Deca ne studiraju već kupuju diplome poput političara,a na pijace se ide radi toga da se pazari već sazna ko je živ a ko preminuo iz okruženja.Vodeće stranke se dokazuju kako su okrečile centralno ulično drveće ili otvorili kakvu trafiku uz stranački dovučenu podmladačku rulju iz svih krajeva pa se tako bore za svoja radna mesta . Za sve je verovatno kriv rudar Alija Sirotanović jer je tada 10 dinara vredelo 10 nemačkih maraka,ili čiča Avram te takvih vodilja više nema i ostade samo prazna zaluđenost za demokratijom.

 4. 27 MART PROTEST says:

  PROTEST PROTIV - ALEKSANDRA VUCICA - IZDAJNIKA I NATO - OKUPACIJE - SRBIJE - 27 MARTA U 14 ČASOVA U BEOGRADU NA TRGU REPUBLIKE – VIDEO https://www.facebook.com/zavetnici/videos/1103366026353693/ – NE TREBA GLEDATI NA ZAPAD,MI ZA NJIH NIKADA NEĆEMO BITI DOBRI JER SMO - P R A V O S L A V C I – ODAVNO BI NAS ISTREBILI KADA BI ZNALI DA NEĆE DOBITI PO ZUBIMA – VLADIMIR PUTIN

 5. Baja says:

  Trebalo ga bacit kerovima !!!!Grebo vas on !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *