РУСКИ МОНАХ ОТКРИО ПРИРОДНИ ЛЕК ЗА СВЕ БОЛЕСТИ: Медицина проверила и остала у чуду

RUSKI MONAH OTKRIO PRIRODNI LEK ZA SVE BOLESTI: Medicina proverila i ostala u čudu

13 decembra 2021

Ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. 21. je vek, tehnologija napreduje, olakšali smo sebi život maksimalno, izmislili smo veštačku inteligenciju, putovali na Mesec…

Međutim, živimo u vremenu kad je sve više bolesti, kada rak hara, a deca umiru od teških obolenja. Kako je to moguće? Postoji toliko lekova, a mi suštinski sebi nismo uspeli da pomognemo.Svedoci smo i sve većeg broja nadri lekara, koji će nam ponuditi alternativni način lečenja.

Čini se da se i svet produhovnio, pa sve češće nailazimo na ideje da pravilnim primenama raznih tehnika i pozitivnim razmišljanjem možemo sprečiti probleme i bolesti da prodru u naš život.

Međutim, i dalje bolesti haraju svetom i nanose nam toliko muka. Došli smo do recepta za koji tvrde da može da sprečiti uzroke svih bolesti. Da, baš svih, i onih najtežih. Ono što u ovoj priči zapanjuje, jeste njegova jednostavnost.

Neće vam trebati hiljade evra, egzotična putovanja i posete različitih guruima, kao ni recenzije u moderno opremljenim bolnicama. Naime, izvor koji je želeo da ostane anoniman, podelio je s nama svoje iskustvo, do kojeg je došao na drugom kraju planete.

Reč je o čoveku koji je inžinjer, a živi i radi u Moskvi već deset godina.

Kako su Rusi poznati kao izuzetno religiozan, pravoslavan narod, tako u Rusiji postoji veliki broj crkava i manastira koji odišu snažnom duhovnošću.

I naš izvor je odvojio vreme da poseti poznati ruski, Borovski manastir, i porazgovara sa sveštenikom koji je mnogima pomogao svojiim savetima i receptima za zdrav život.

Nemojte prebrzo da sudite -ovo nije priča o duhovnom prosvetljenju, već ima naučnu osnovu. Tako, naš izvor je razgovarao sa sveštenikom, koji mu je dao praktične savete kako da održi savršeno zdravlje, i potom sve to naučno proverio.

Reč je o nekoliko namirnica koje svako ima u kući, a za koje nismo ni svesni koliko su zapravo lekovite.

Lista i recepti izgledaju ovako:

Soda bikarbona

Jednom dnevno treba razmutiti jednu ravnu kašičicu sode bikarbone u čašu vode i popiti. Za početak nije loše krenuti s manjom dozom, s pola kašičice. Ovo bi najbolje bilo raditi uveče.

Hidrogen peroksid 3%

Tri do pet kapi ove materije treba razmutiti u jednu čašu vode i popiti. To je najbolje raditi ujutro.

Zeleni čaj

Jednu šoljicu ovog čaja, koji je proglašen za najzdraviji napitak na svetu, treba popiti svakog dana.

Beli luk

Iako ga mnogi ne vole i izbegavaju zbog jakog mirisa, dobro je poznato da je on prirodni penicilin. Dovoljan je jedan čen, koji treba iseckati na sitne kockice i ostaviti par minuta da se prosuši. Kako bi se izbegao neprijatan miris, ovako pripremljen luk se može umešati u čašu jogurta ili kiselog mleka. Rusi ga piju sa vodom.

Voda

O vodi ne mora mnogo da se priča, jasno je svima koliko je zdrava. Međutim, naglasak se ovde stavlja na sledeći parametar – pH vrednost.

Idealna pH vrednost vode koju konzumirate treba da bude 7,42, ali moze da ići do 8. Naime, baš takva pH vrednost je bazna, što je važno, kako se u organizmu ne bi stvarala kisela sredina, koja pogoduje razvoju raka.Budući da je čovek od nauke, naš izvor je sve ovo prihvatio s određenom dozom skepse, i odlučio je malo da se pozabavi naučnim gledištima.

Istražujući, došao je do čuvenog doktora Ivana Pavloviča Neumivakina, doktora medicinskih nauka, profesora, prvaka ruske medicine u kosmonautici, koji je osnovao prvu bolnicu na ruskom kosmičkom brodu.

I, što je najvažnije ovde, koji je razvio svoj sistem lečenja vodom i sodom. Budući da je bio zadužen za zdravlje astronauta prilikom njihovog odlaska u Svemir, morao je da se pobrine za to da njihovo zdravlje bude u savršenom redu.

Istražujući rad doktora Neumivakina, izvor je ostao zapanjen kada je došao do saznanja da proslavljeni ruski lekar govori o istim onim receptima do kojih je došao u razgovoru sa duhovnikom. I ne samo da govori o njima, nego je naučno dokazao da su delotvorni.

Na portalu YouTube se može naći dosta dokumentarnih filmova doktora Neumivakina, u kojima on detaljno analizira blagodeti hidrogena i sode bikarbone.

On navodi mnoge primere i naučne studije kojima pokazuje koliko su ove supstance zaista čudotvorne. Doktor detaljno objašnjava hemijske karakteristike ovih materija, kako one deluju na organizam i kako ga leče.

Naš izvor i njegova porodica koriste ove recepte svakodnevno već godinu dana. Njegova ćerka kaže da im je imunitet svima drastično ojačao.

“Mi smo svi zdravi, imunitet nam je sjajan. Recimo, zimus, kad je bio najveći problem oko virusa, decembar, januar… Nedelju dana sam bila u okruženju ljudi koji koji su bili jako bolesni i mislila sam da sam gotova! Da šanse nema da me ne zakači… Međutim, ništa! Apsolutno ništa”, navodi ona.

KOMENTARI6 komentara

 1. I Love Jesus says:

  Što jes jes, ali i za konačno spasenje i za život večni je pokajanje, obraćenje Bogu kroz ime i delo Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista. Dok čitate Sveto Pismo i duhovno se rađate za život večni vi pijuckajte predloženu preparaciju, nije zgorega.

 2. Aleksa says:

  Gluposti.....

  • Strsljen says:

   Aj ti napisi nesto pametno akademice! Pa nas lepo prosvetli!

   • Aleksa says:

    Ja ne mogu da te prosvetlim, jer ne poseduješ ni trunku razuma. Ako ti slepo misliš i veruješ da je ovo LEK za sve bolesti, samo izvoli...

  • Paster says:

   Samo neznanje daje takav komentar

 3. Gospodi Pomiluj says:

  Baš si vrag ti pope ali zašto živeti dugo i zdravo?, zašto zdravlje ako ga ne koristimo za Hrista, sve ostalo je marginalno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *