РУСKИ НАУЧНИЦИ ОТKРИЛИ ДВА СЦЕНАРИЈА ЗА KРАЈ ПАНДЕМИЈЕ! Један каже да је светло на крају тунела ближе него што мислимо, а други…

RUSKI NAUČNICI OTKRILI DVA SCENARIJA ZA KRAJ PANDEMIJE! Jedan kaže da je svetlo na kraju tunela bliže nego što mislimo, a drugi…

2 aprila 2021

Pandemija korona virusa mogla bi da se okonča za šest meseci po najoptimističnijem scenariju ili za godinu dana po pesimističnom, izjavila je danas zamenica direktora kliničkih i analitičkih poslova pri ruskom Centralnom naučno-istraživačkom institutu za epidemiologiju Natalija Pšenična.

Prema njenim rečima, u aprilu prošle godine naučnici su pravili predviđanja na osnovu matematičkih kalkulacija i upozorili da će epidemija trajati najmanje 18 meseci ili dve godine, a ta predviđanja su se do sada ispunila, prenosi Tas s.

„Po optimističkom scenariju, pandemija bi mogla da traje još šest meseci. najpesimističniji scenario predviđa da će se pandemija završiti za oko godinu dana„, rekla je Pšenična.

Ona je ponovo istakla da budućnost pandemije zavisi od ponašanja ljudi, odnosno od poštovanja propisanih normi ponašanja.

KOMENTARI11 komentara

 1. persida says:

  Koja naiva, pa nisu sotonicari ovo poceli zato da bi se sve vratilo na normalu. Nema sanse, zivecemo u novom konc logoru najmanje sto godina. Broj onih koji se bune je u sustini jako mali, sto ne daje nikakvu nadu. Bez vojnih okrsaja, ova se okupacija ne moze okoncati.

  • I Love persida says:

   Upravo tako, i to je ono koliko je do tih ruskih naučnika, ali koliko je do Gospoda, svetlost dolazi od Oca našeg nebeskog i Sina Njegovog kojeg posla radi našeg spasenja, On je istina koja će nas osloboditi ali najpre svi moramo da izađemo pred Njega, na sud Njegov da bi svako od nas dobio po delima svojim, a one će biti plač i škrgut zubima jer svi zgrešiše a malo ih se pokajalo i obratilo radi svog spasenja za život večni.

   • Duca says:

    A zašto nas taj na koga se pozivaš više nego alija na alaha ne spase već jednom? Zašto najgori najbolje prolaze u životu? Najlakše je skrstiti ruke i očekivati od "nekog" da reši tvoje probleme. Zašto daruje i kažnjava tek u "onom životu" koji ne postoji, a u ovom, jedinom koji imamo ne čini ništa? Imao je 2.000 godina od kada je navodno poslao svog sina da nešto učini, a svet je isto tako loš ko što je i bio. Nikada srbi neće imati normalnu državu, a pitanje je da li će imati bilo kakvu, ako ne zasuču rukave umesto što čekaju "njegovu" milost i propadaju.

 2. M says:

  Neće ta plandemija završiti još godinama,ljudi putuju po svijetu,raznose je!A kad oslabi,ti isti će pustiti novi,još jaču i zbilja opasnu i smrtonosnu!A ako dođe i Veliki Rat,uz to će pustiti i još otrova,zbilja zatrovati zrak i hranu i vodu,i sve!To je patologija što dolazi po sve,a na kraju će dobiti ništa!Al će cijena svega toga biti preskupa,taman!

  • Filip says:

   I kod Rusa postoje likovi koji se igraju proročica Ova ocena je glupost živa

 3. test01 says:

  Pocece da popustaju sa "talasima" PLANdemije iduce godine - 2022.

 4. Covid GEJts 2039 says:

  Pandemija??? Cega??? Nisam video nikog bolesnog osim od gluposti,najcesce katolici i fasisti obolevaju, a s obzirom dobro koliko je glupih ljudi,njih bas treba istretirati pfiserom i ostalim judeo-vatikajskim otrovima.

 5. Rista says:

  Ne sećam se baš ko, ali mislim da je to bio Mišić i nije bio u pravu. Umesto "Srbi, Stoko!" trebao je reći "Zemaljci, stoko!"

 6. Zorana says:

  Ovo isto su rekli i prosle godine hahhaaha

  • persida says:

   Suma pamti i ponavlja, tzv. eho.

   • Gospodi Pomiluj says:

    Nee, šuma upija zvuk, to moraju biti gole planine i stene ako želimo eho. U biti uvek imamo dva scenarija: "biti ili ne biti", u smislu živeti ili umreti. Ali zašto nema scenario između ova dva koji se zove "možda" zapravo i taj postoji i upravo jesmo u tom scenariju. Neka vas Bog blagoslovi imenom Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista za život večni. On je Istina koja oslobađa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *