РУСКИ НОСАЧ АВИОНА КРЕНУО ИЗ СИРИЈЕ У ЛУКУ БАР: Ево како је на превару Црна Гора ушла у НАТО

RUSKI NOSAČ AVIONA KRENUO IZ SIRIJE U LUKU BAR: Evo kako je na prevaru Crna Gora ušla u NATO

2 avgusta 2021

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović na prevaru je uvukao Crnu Goru u NATO, tako što je Briselu “prodao” priču da Rusija planira vojno da osvoji Crnu Goru, kazao je novinar, publicista i glavni i odgovorni urednik TV Hepi.– Crna Gora je ušla u NATO tako što je Milo zvao Brisel i javio da iz Sirije kreće jedan pogođeni nosač aviona na remont u Bar. Međutim, on je to predstavio tako kao da nosač aviona planira da osvoji Crnu Goru. Nakon toga je Crna Gora, po hitnom postupku i bez ikakvih uslova, primljena u NATO, pre nego što je taj nosač aviona stigao u Crnu Goru da je „pokori“ – izjavio je Marić i dodao da je na taj način okončana” ljubav” između Đukanovića i Rusa koja je svoj vrhunac doživela na referendumu 2006. godine.

Komentarišući izjavu premijera Zdravka Krivokapića, nakon sastanka sa britanskim kolegom Borisom Džonsonom u Londonu, o trećim stranama koje vrše maligni uticaj kako bi skrenuli Crnu Goru sa evroatlantskog puta, Marić je konstatovao da ne zne ko veći problem predstavlja Cnoj Gori, da li pravi ili “mali” Rusi.

– Ja ne znam, ko je veći problem Crnoj Gori? Da li pravi Rusi ili Srbi kao “mali” Rusi? Nekada su Rusi sa uloženih 10 milijardi bili jako popularni Crnoj Gori. Svaka čuka ili vrlet vredela je milione, mnogi Crnogorci su zahvaljući Rusima postali bogataši. Odavno je Rusija izdržavala Crnu Goru koja je od nje uvek izvlačila neku korist. Čak ima i jedno Njegoševo pismo ruskom caru u kojem on kaže “ako nam ne pošaljete novce, svi mi Crnogorci ćemo se poturčiti” – kazao je Marić.

Krivokapić je u Londonu shvatio ko je glavni “gazda” u Evropi

Premijer Zdravko Krivokapić imao je priliku da se na licu mesta, u Londonu, uveri ko je glavni kreator evropske politike, poručio je Marić. Samim tim ga i ne iznenađuju Krivokapićeve poruke upućene nakon susreta sa Borisom Džonsonom.

– Englezi imaju tu tradicionalnu i veoma uspešnu obaveštajnu službu i spoljnu politiku. Oni vode i američku spoljnu politiku, iako su mnogi napadali Tonija Blera i mnoge britanske premijere, nazivavši ih američkim pudlicama. Sva evropska pitanja vode Englezi, oni su i napustili EU u dogovoru sa Amerikancima da bi rušili Evropu. Mi imamo veoma ružna iskustva sa Englezima, međutim, bitno je da je Crna Gora jako zadovoljna – kazao je Marić.

Vučić Mini šengenom pokušava sve ove ojađene zemlje da okupi kako bi našle zajednički interes

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić idejom o Mini Šengenu pokušava da okupi zemlje bivše Jugoslavije kako bi zajednički radile na procesu njihovog ekonomskog oporavka. U suprotnom će, smatra Marić, svaka od njih nastaviti svoju ulogu pešaka na šahovskoj tabli koje će povlačiti velike sile, a svima je jasno da ti pešaci na taj način nikada neće stići do poslednjeg reda i pretvoriti se u neku jaču figuru.

– Balkan-balkanskim narodima je najopasnija izjava koja je mnoge “koštala glave”. Vučić je to u UN-u rekao na srpskom, možda ga nisu razumeli, pa je to prošlo tek tako. On sa mini Šengenom pokušava da sve te ojađene zemlje okupi nekako, da se dogovore i nađu neki zajednički interes i da ne puste da se sa njima velike sile poigravaju kao sa pešacima – rekao je Marić.

(Borba)

KOMENTARI8 komentara

 1. Kosovac says:

  Ovo dete komunizma Marić, u zadnje vreme je počeo da priča srpski, ali i dalje zanosi na jugoslovenski. Zbog te nostalgije, on se povremeno i ukaki, kao ovo da je Njegoš rekao da će Crnogorci da se poturče. Pa Mariću, kako bi onda Njegoš vršio istragu poturica, ne ide, morao bi da vrši istragu crnogoraca. ……………I danas, nisu se Crnogorci poatlančili, poatlančilo se samo njihovo korumpirano rukovodstvo. Narod je ostao isti, Srpski, zato možemo slobodno reći da Crna Gora nije Učlanjena u NATO, Crna Gora je Okupirana od NATO.

 2. milorad5 says:

  Ruski "maligni uticaj" upravo su i izmislili naše komšije,rat su napravila naša "braća" a onda su na zapadu otkrili zlato na kosovu.Sad će da vidimo čiji će "maligni" uticaj ponovo da se pominje,ovima na zapadu su kosovski i srpski rudnici sve potrebniji i situacija postaje URGENTNA.Ili će nas napasti u ponovnom pokušaju preotimanja toga ili će smiriti podivljala balkanska plemena oko srbije da bi moglo da se radi.Uskoro će biti vidljivo kojim putem je EU krenula.

  • Goran says:

   Vucicu idi ti u tvpj Senget ali ostavi Crnu Goru na miru Stace Crnpj Gori tvoj senget sto nista nevredi kad Crna Gora ulazi u Evropsku Uniju !

   • Duca says:

    Koji si ti nepismeni bolid! Ili si koristio google prevodilac sa crnogorskog na srpski, pa se i google zbunio sa novim pojmovima ;)

   • Hećim says:

    Unilazi, no nikako da unidje! Tijesna je eu za toliki Montenegro, eu joj ni do koljena.Samo da vi nato završi hemoterapiju od maligniteta,eu će vas čekati s tabutom.

 3. test01 says:

  haha Price za malu decu. "Pametni Milo" prevario sve pa cak i NATO da ih prime "na silu". Postujem ovaj portal zato sto objavljujete i ono sto drugi ne smeju ali nemojte molim vas da pustate ove gluposti u opticaj... Vredja inteligenciju.. Milo je olupaciona gnjida kao i ovaj u Srbiji, i onaj u Hrvatskoj itd.

  • Gardista says:

   Uzeo si mi rec iz tastature

 4. neko says:

  Ova Balkanija je neki tip produzenja Jugoslavije. U navedenom ima mnogo toga za razmatranje iz predikciju, ali to ostavljam citaocima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *