РУСКИ ОФИЦИР: “Ви једноставно немате појма како је бити у рату са Русијом”

РУСКИ ОФИЦИР: “Ви једноставно немате појма како је бити у рату са Русијом”

23 новембра 2021

У случају напада Украјине на Kрим или друге руске територије, Црноморска флота ће у потпуности неутралисати све непријатељске ратне бродове и обалску војну инфраструктуру.Војни извор је објаснио да то укључује и разарање непријатељских војних база, снага и средстава електронског ратовања, противваздушну одбрану, артиљерију и аеродроме.

Све би било завршено у периоду од 50 минута до 10 часова што су војни стандарди модерних армија.

„Да би се решио такав проблем, на Kриму је распоређен „мехур за ускраћивање приступа непријатељу“.

Kао и на полуострву и у Новоросијску постоје сва поморска средства, авијација, артиљерија и ракете, као и друга средства – укључујући Ваздушно-космичке снаге, Ваздушно-десантне снаге, тенковске, специјалне и маринске јединице – које могу да се одупру високо мотивисаним непријатељским снагама.

Поморски официр је опцију сукоба са нуклеарном силом САД и земљама НАТО-а у случају рата са Украјином назвао „минималном“, подсећајући на напад на Грузију 2008. године, где су били „укључени војни и технички стручњаци, и инструктори НАТО који се нису смели мешати у сукоб.”

Истовремено, официр је објаснио да „не замишља ситуацију када би сама Русија напала прва, и подсетио на речи руководства Министарства одбране током операције наметања мира у Грузији. “Ви једноставно немате појма како је бити у рату са Русијом.” …

Раније су војни експерти и представници Пентагона и НАТО-а проценили период за „потпуно заузимање Украјине у случају њеног напада“ на 1-7 дана.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Ovcoizovani covid idioti says:

    Ruske baze u Republici Srpskoj i Srbiji !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u