РУСКИ ПОЛИТИЧАР ТРАЖИ ОПРОСТ: Срби, опростите нам што вас нисмо бранили! ЕВО ШТА САД ТРЕБА ДА РАДИТЕ…

RUSKI POLITIČAR TRAŽI OPROST: Srbi, oprostite nam što vas nismo branili! EVO ŠTA SAD TREBA DA RADITE…

8 aprila 2019

Zamenik predsednika državne Dume Rusije Petar Tolstoj izjavio je da je bombardovanje SR Jugoslavije pre 20 godina bilo monstruozno, neljudsko i protivzakonito, te da je greška Rusije što nije zaštitila Srbiju od agresije.

On je naveo da je Rusija devedesetih godina prošlog veka imala previše unutrašnjih problema, posle čega se dugo nije mogla oporaviti, ali da mnogi u Rusiji smatraju da je krajnje neprijatna činjenica i velika greška, da uprkos okolnostima i teškoćama, nije uložila maksimalne napore i nije iskoristila sve mogućnosti da zaštiti suverenitet Srbije.– Bespomoćnost Rusije pre 20 godina imala je tragične posledice, ne samo za Srbiju, već za celo čovečanstvo – rekao je Tolstoj.

On je ponovio da je bombardovanje Jugoslavije otvorilo Pandorinu kutiju i odrešilo ruke kriminalcima, a da međunarodne organizacije danas ćute o tome jer počinioci tih događaja još nisu privedeni pravdi.

– Ako priznaju krivicu za ubistva Srba, moraće da priznaju krivicu za ilegalne invazije na Irak, Libiju, Siriju. Popis zločina neće imati kraj – kaže Tolstoj koji je praunuk čuvenog ruskog pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja.

On je uveren da bi, realizacijom projekata koji mogu da obezbede energetsku nezavisnost Balkana, ekonomska korist balkanskih zemalja od njih mogla biti veća nego od saradnje sa EU, jer je danas struktura privrede Rusije i balkanskih zemalja slična.

On je naglasio da su vekovne veze između srpskog i ruskog naroda, njihove kulture i istorije, garancija da će i u budućnosti te dve zemlje biti neraskidivo povezane.

KOMENTARI2 komentara

  1. Vesko says:

    EVO STA VI MORATE DA URADITE DA PRIHVATIMO OPROST = UHAPSITE SREDERA, ratnog zlocinaca koji je rado viden gost u Rusije i stavite Blera i celnike NATO na INTERPOL POTJERNICE jer ako kazete da je to protivzakonito sto su uradili, a jeste onda vi IMATE OBAVEZU KAO STALNA CLANICA UN da stitite MEDUNARODNI POREDAK i na taj nacin, kao i ORUZANOM ODBRAMBENOM AKCIJOM. U nasem slucaju MI NISMO VAS MOLILI da se vi borite za nas, NEGO DA NAM PRODATE S-300 i agresije ne bi ni bilo. Tako da je ta prica gospodine Tolstoj 100% PODMETACINA I LAZ. Mi te lazi i podmatecine necemo da gutamo.

  2. doktrina soka says:

    Ne valja,mnogo se izvinjava,je... ja to. Ide mi na cunu i istok i zapad,mi nuismo svoji, trti nas kome se god digne. Daj vise odagnajte se,ove zajebancije predugo traju. A vlasti ako nemogu da rade na ocuvanju suvereniteta neka odstupe sa vlasti,pa cemo redom,menjati.ISTINU NA SUNCE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *