РУСКИ ПОСЛАНИК: Бомбардујте Украјину секс играчкама

RUSKI POSLANIK: Bombardujte Ukrajinu seks igračkama

15 juna 2024

Prodavnice za odrasle treba zatvoriti, a njihovu robu bolje iskoristiti, kaže Vitalij Milonov.

Rusija bi trebalo da zatvori sve prodavnice za odrasle u zemlji i da iskoristi njihovu robu kao projektile protiv ukrajinskih trupa, predložio je kontroverzni poslanik Vitalij Milonov.„Moramo da uzmemo sve stvari iz seks šopova, utovarimo ih u bombardere i bacimo ih na Oružane snage Ukrajine. Neka ih ove gumene pi**e lupaju po glavi“, rekao je Milonov u razgovoru za radio „Govorit Moskva“.

Milonov, jedan od sponzora zabrane „gej propagande“ iz 2013, je otvoreni pristalica Specijalne vojne operacije i dobrovoljno se prijavio da se bori u Donbasu 2022.

Poslanik Jedinstvene Rusije trenutno je zamenik predsednika Odbora za porodicu, očinstvo, majčinstvo i detinjstvo. Imao je istoriju živopisnih predloga namenjenih promovisanju porodičnih vrednosti i suprotstavljanju zapadnoj „degeneraciji“.

Milonov je takođe osudio planirani događaj u njegovoj rodnoj Lenjingradskoj oblasti koji bi uključivao korišćenje seks lutaka na naduvavanje kao splavova.

„Verujem da je svako ko ima takav dodatak (seks lutke) – definitivno kandidat za mentalnu bolnicu“, rekao je on i dodao da iskreno želi da se „pirane pojave u reci“ tokom događaja čije je organizatore nazvao „idiotima“ i „kretenima“.

U još jednom radijskom nastupu u emisiji „Govorit Moskva“, Milonov je pozvao na suzbijanje prostitucije, optužujući „profesionalke“ da „uništavaju porodice i zavode ljude svojom imaginarnom silikonskom lepotom“.

Prošlog meseca je predložio uvođenje aplikacije za upoznavanje na platformi državnih službi „Gosuslugi“, sa namerom da promoviše brak. Na Međunarodni dan žena, rekao je istoj radio stanici da bi najbolji poklon za 8. mart za Ruskinju bila „nova trudnoća“.

U januaru je predložio zabranu vazektomije i kažnjavanje razvoda novčanom kaznom ili mobilizacijom.

Milonov je takođe vodio kampanju da se muškarcima zabrani da šetaju bez košulja, etiketirajući kao „ekstremistu“ svakog ko promoviše način života bez dece. Takođe je i predložio da se očevima koji nisu platili alimentaciju zabrani da budu navedeni kao muškarci u zvaničnim dokumentima, jer „pravi muškarac nikada neće napustiti svoju decu“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Protokoli hrvackih ludaka says:

    evo ga inkvizitor morala...ovo su najodvratniji ljudi. Što se ne bavi sobom ili stvarnim problemima ljudi???

  2. Zeka says:

    Milonov je klasični idiot. Nepotrebno samo navlači argumente neprijateljskoj strani da sve iz Rusije poistovećuje i trpa u isti koš radikalnih dogmatičara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *