РУСКИ ПУКОВНИК УПОЗОРАВА: НАТО спрема нешто веома озбиљно и погрешно

RUSKI PUKOVNIK UPOZORAVA: NATO sprema nešto veoma ozbiljno i pogrešno

9 novembra 2021

RUSKI pukovnik u penziji Viktor Baranec smatra da povećanje učestalosti letova izviđačkih aviona saveznika Sjedinjenih Država sugeriše da oni „spremaju veliku vojnu akciju“.– Već decenijama posmatram situaciju na granici Belorusije i NATO-a i moram da kažem da je za proteklih deset godina broj izviđačkih letova aviona Severnoatlantske alijanse porastao za 8 do 10 puta! Avioni poleću sa aerodroma baltičkih zemalja, ali i Poljske, Rumunije, Nemačke i Bugarske – rekao je Baranec.

On je za RIA Fan rekao da NATO sprema nešto veoma ozbiljno i pogrešno.

– Njihov cilj je da prikupe što više informacija koje mogu biti korisne vojsci. Siguran sam da su pokušali da utvrde lokaciju razmeštanja beloruske vojske. Iskreno, ne bih ništa više rekao, ali ova eskalacija, uz ovaj obaveštajni intenzitet ne dozvoljavaju da se izvuče bilo kakav drugi zaključak, osim zaključka da NATO sprema nešto veoma ozbiljno i pogrešno. Pčele nikada ne lebde iznad košnice osim ako ne moraju da ispuste med! – izjavio je Baranec.

KOMENTARI2 komentara

  1. rade says:

    U ovom slucaju pcele lete iznad kosnice da drugi misle da ce ispustiti med,a ustvari nece.Amerika i Nato ne mogu vise ratovati,a pogotovo ne protiv jaceg neprijatelja kakav je Rusija.

  2. Sančo Pansa says:

    Rusija bi teebalo da isprovocira konflikt i da ih dooooobro ođšuri...Kao kad je bilo ono u Crnom moru sa Britancima, trebalo je da ih izbuše...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *