Руски пуковник загрмео због британског разарача: „СЛЕДЕЋА БОМБА ЋЕ ПАСТИ НА ЛОНДОН!“ (ВИДЕО)

Ruski pukovnik zagrmeo zbog britanskog razarača: „SLEDEĆA BOMBA ĆE PASTI NA LONDON!“ (VIDEO)

27 juna 2021

INCIDENT u kojem je učestvovao britanski razarač uz obalu Krima ogorčio je penzionisanog ruskog pukovnika Viktora Baraneca.

Baranec je uputio upozorenje neprijateljima Rusije da „ako ponove tako drski trik, sledeća bomba će pasti na London“.On je uveren da se ruska vojska sažalila nad Britancima kada su „položili nekoliko bombi“ blizu britanskog razarača.

Rusi, prema Baranecu, savršeno razumeju na šta miriše takva provokacija: da su potopili razarač, započeo bi oružani sukob, koji bi iz lokalnog prerastao u regionalni, a iz regionalnog u međunarodni rat, prenosi rusonline.org.

Indident u Crnom moru

Crnomorska flota Rusije zajedno sa Pograničnom službom FSB u sredu je ispalila tri hica upozorenja kako bi sprečila britanski razarač da naruši rusku državnu granicu. Pogledajte snimak ceo snimak koji je zabeležila Federalna služba bezbednosti.

Prema navodima Ministarstva odbrane Rusije, britanski razarač je prethodno dobio upozorenje da će biti upotrebljeno naoružanje ukoliko povredi granice Ruske Federacije, međutim, vojni brod na to upozorenje nije reagovao.

Na snimku se čuje da su ruski graničari više puta zahtevali od stranog vojnog broda da napusti njihove teritorijalne vode, a pošto se britanski razarač oglušio ispalili su hice upozorenja.

KOMENTARI9 komentara

 1. petrovgrad says:

  Tavarišć pulkovnik ne blamiraj se. Znaju Englezi da niko od Vas nema petlju da povuče takav potez. Na takav potez možda bi se i odlučio neki pulkovnik, ali prvo mora da razbije tremu sa litru votke. Trezan general Ruske vojske,odlučan je kao narednik engleske vojske. Od pijanog ruskog pulkovnika, zapad trese gaće.

 2. jovan says:

  To je jedini spas za covecanstvo! Treba sve Natofasisticke zemlje, pre svih Engleze. USA, Nemce, ali i sve pljackasko-kolonijalne sile stavnati sa zemljom! Neprekidno bombardovati Engleze i USA Stenovite planine gde su zlocinci napravili sklonista za sebe, bombardovati dok ne budu ravne kao astal, i biti siguran da niko od tih zlocinaca nije preziveo. Ovaj NATOFASISTICKI PLACKASKO-ROBOVLASNICKI SVET TREBA RAZORITI jer su prevrsili svaku meru, bolje i da nema zivota na planeti nego da postoji robovlasnicki, pokvaren, pljackaski, lazljivi, zlocinaciki, natoteroristicki svet Velikog Brata. Svakom normalnom coveku su se smucili, pogotovo poslednjih 30 godina, počevši od anslusa Istocne Nemacke 1989.

 3. persida says:

  Zato i jesi penzioner, sada o svemu odlucuje izdajnik Sojgu, zar jos nisi shvatio pukovnice?

  • Guru says:

   Šojgu? Zar to nije japanski samuraj? Oni kada nešto ne učine kako treba izvrše hari-kiri. Katanom preseku čakru života u stomaku i sjedine se sa svetlošću bramana, ili pak padnu u tamu tamasa da bi se iznova rodili kao pravi heroji. Međutim svako od nas će ipak odgovarati po delima svojim ni po babu ni po stričevima već po pravdi Boga jedinog. Jednom se živi, jednom se mre i jednom se vaskrsava za pravedni sud Božiji, oni koji ustaju po drugi put otići će u ognjeno jezero.

 4. Čist je ko Suza says:

  De braćo proverite da li može taj razarač da plovi i po dnu mora, dakle čim je prešao bilo kakvu granicu odma rokaj to, pohapsi mornare pa ispituj ako im je život mio.

 5. Naguztegeja says:

  Pa rehabilujte Viktora dok mu je voda u ušima da skoka tu žgadiju, pa da sleti sa elikopter na trkg kod bing-benga da popije sa Džonson kilo votke, pa ako ovaj soća to preživi da obrati bre u Rusa, čovek je ionako plavušan sa kosicom, možda je neki gejšo?

 6. persida says:

  A ima li Britanca da nije gejso?

 7. Triglav says:

  inicijatori konflikta su se prošle godine iz londona preselili u šanghaj u kini.

 8. uddu says:

  Tovariš palkovnik : Više vajde bi ceo svet imao kad bi mogli oživeti Crvenu armiju iz 42-e sa njihovim papovkama od cele pijane i prodane današnje ruske armije !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *