РУСКИ ПУКОВНИК ЗАПРЕТИО БРИТАНЦИМА: Тела ваших морнара који крену на Крим биће изврсна храна за локалне рибе

RUSKI PUKOVNIK ZAPRETIO BRITANCIMA: Tela vaših mornara koji krenu na Krim biće izvrsna hrana za lokalne ribe

7 jula 2021

RUSKI pukovnik Viktor Baranec reagovao je na najavu britanskog ministra spoljnih poslova Dominika Raba o tome da će britanski brodovi nastaviti da prolaze pored obala Krima.– Tela vaših mornara koja budu išla na sledeće „osvajanje Krima“ biće izvrsna hrana za lokalne ribe – one će vam biti mnogo zahvalne – rekao je Viktor Baranec.

Posle toga će, prema sagovorniku RIA FAN-a, britanski brod – ako je i dalje na površini – biti zakačen za pramac i sa velikom sramotom, uz pomoć tegljača, odvučen u rusku luku.

Incident u Crnom moru

Podsetimo, britanski razarač „Defender“ je 23. juna ušao tri kilometra u teritorijalno more i prešao rusku granicu u području rta Fiolent na Krimu. Ruski granični brod je ispalio hice upozorenja, a avion Su-24M izveo upozoravajuće bombardovanje u pravcu kretanja broda. Britansko Ministarstvo odbrane i vladin kabinet tvrde da nije pucano na razarač i da se on nije nalazio u ruskim teritorijalnim vodama.

Međutim, novinar koji se nalazio na britanskom brodu potvrdio je da je brod namerno ušao u ruske teritorijalne vode.

KOMENTARI6 komentara

 1. M says:

  Što će dotični pukovnik reći ako Rusi ponovo pognu glavu pred USA-Britanskim-NATO povredama Ruskog teritorija?!?Još je i više interesantno dal' će Britanski gordi i bahati Albion progutati što su rekli,ili će zbilja ponovo povrijediti Ruski teritorij?!?

  • persida says:

   General je u penziji, pa moze da lupeta, beogradske kafane pune su takvih prdonja.

   • uddu says:

    Najviše prdonja sedi u skupštini i tapše !

 2. ko says:

  Tako je pukovnice! Znam da ribe vole pirgave joksire! To bi za ribe bilo veliko iznenadjenje i poslastica. Bice tako, boze daj!

 3. persida says:

  Od sada ne jedem sardine iz te oblasti. Izvezite ih u Ameriku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *