РУСКИ САВЕТ ЗА ОДБРАНУ И БЕЗБЕДНОСТ: „Ако Британија нападне, биће збрисана СА ЛИЦА ЗЕМЉЕ!“

RUSKI SAVET ZA ODBRANU I BEZBEDNOST: „Ako Britanija napadne, biće zbrisana SA LICA ZEMLJE!“

25 aprila 2017

Reči ministra odbrane Velike Britanije Majkla Falona da London ima pravo na preventivni nuklearni udar zahtevaju oštar odgovor, napisao je na svojoj stranici na Fejsbuku prvi zamenik predsednika komiteta Saveta Ruske Federacije za odbranu i bezbednost Franc Klincevič.

– U najboljem slučaju, ova izjava treba da se razmatra kao element psihološkog rata – uveren je senator.

Klincevič je naglasio da će Britanija, ako je spremna da napadne nuklearnu silu sama, „bez velike teritorije“, biti „bukvalno zbrisana sa lica zemlje recipročnim udarom“.

– A ako meta udara bude bila nenuklearna sila, to će ličiti na nuklearni udar SAD na japanske gradove Hirošimu i Nagasaki, koji nisu mogli da se odbrane – zaključio je Klincevič.

Ranije su premijerka Tereza Mej i sam Falon prilikom razgovora u parlamentu o strategiji nuklearnog obuzdavanja izjavili da je Britanija spremna da preventivno primeni nuklearno oružje koje poseduje.

KOMENTARI4 komentara

 1. goran says:

  Manje pricaj, vise radi.

 2. DRAGANešković says:

  Dovoljno je da Britaniju potopite i sve za sva vremena ste sve rešili jer su oni uzrok svih problema i uzrok svih ratova na ovoj plavoj planeti. Britaniju treba poput Titanika potopiti a za Vas je to kao kad se ja nakašljem. pozdrav iz Sunčanog Beograda DRAGANešković

 3. pravda says:

  Slazem se da je BRITANIJA zlo,vece od HITLERA.Zato treba HITNO izbaciti njihov jezik iz upotrebe.To je gamad,kakve nema. Zivela Rusija,jedina slobodna drzava SVETA. Sami kazite ......

 4. Obilic says:

  Ovu ustasku bagru treba staviti iza brave da vise ne prlja srbiju kao i ostale domace izdajnike sa poz obilic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *