РУСКИ СЕНАТОР: Како је Џонсон постао Гебелс

RUSKI SENATOR: Kako je Džonson postao Gebels

22 marta 2018

Ruski senator Franc Klincevič uporedio je šefa britanske diplomatije Borisa Džonsona sa nacističkičkim ideologom Josefom Gebelsom nakon što se Džonson složio sa poređenjem Rusije sa Hitlerom.

Klincevič je izrazio uverenost da, podstičući mržnju prema Rusiji „skoro do vulkanske erupcije“, vlasti Velike Britanije razrušavaju sopstvenu državu, dodavši da je za „sadašnju Veliku Britaniju rusofobija toliko pogubna kao što je za Nemačku bio antisemitizam nakon Versaja“.

„Mora se primetiti da se Velika Britanija sada, podstaknuta određenim snagama, našla na čelu opozicije Rusiji. Nažalost, istorija nas ničemu ne uči. Nešto slično je već bilo ’30-ih godina prošlog veka. Pritom, sličnost seže do najsitnijih detalja: ’dezinformacije‘ Tereze Mej i Borisa Džonsona u suštini se ne razlikuje od Gebelsove propagande — i u jednom i u drugom slučaju očigledan je pokušaj da se utiče na milione ljudi, razmatra ih isključivo konglomerat idiota“, naveo je senator.

„Ostaje samo da se uzdamo u zdrav mozak Britanaca. Jako želimo da verujemo da će se vremenom normalizovati i dve velike nacije, dve velike kulture će početi da sarađuju na radost Evrope i sveta u celini“, rekao je Klincevič.

Ranije je šef britanske diplomatije Boris Džonson izjavio da smatra da predsednik Rusije Vladimir Putin koristi Svetsko prvenstvo u fudbalu za poboljšanje imidža Rusije. On se složio sa jednim od poslanika da ovo što se sada dešava dosta liči na to kako je Hitler iskoristio Olimpijske igre 1936. godine u Berlinu.

rs.sputniknews.com

KOMENTARI3 komentara

  1. Trifun says:

    Britanci su RASISTI, BOLESNI od mrznje prema Rusima i Srbima! Pali su toliko nisko, strasno ih je gledati kako su preuzeli Hitlerovu retoriku i ideologiju prema Zidovima. Pa oni su svi podrzavali Hitlera dok ih nije napao, rasna ideologija je nastala u Britaniji, rodak Carls Darvina je to pokrenuo a onda Amerikanci preuzeli, i onda tek Hitler! Napad na Srbiju i komadanje nase drzave 1999 se desilo tacno 60 godina nakon napada na Cehoslovacku u Martu 1939 uz sporazum Britanije, Francuske i Nemacke! Nasilna promjena granica tada i 1999 ne moze proci bez kontraudara Rusije! Tako je uvijek bilo i bice. Nema nazad.

  2. goran says:

    Ovo je uvreda za Gebelsa.

  3. Goksi says:

    Stara kineska poslovica kaže "Ko ovako izgleda, on je pobegao sa psihijatrije"!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *