РУСКИ ТУРИСТИ: Хрватска је последња земља коју би посетили

RUSKI TURISTI: Hrvatska je poslednja zemlja koju bi posetili

4 aprila 2015

rusija-hrvatska 435Hrvatska je za ruske turiste ubedljivo poslednja destinacija za odmor u ovogodišnjoj turističkoj sezoni.

Lideri turističke sezone 2015. za Ruse su destinacije na crnomorskoj obali Krasnodarskog kraja, Krim, Abhazija, Turska, Egipat, Grčka, Kipar, Bugarska i Hrvatska.

Do takvog zaključka došao je Odsek za sociologiju na Finansijskom univerzitetu pri Vladi Rusije.

Anketa provedena na stanovništvu, različiti sekundarni izvori i baza podataka, koja odražava ekonomsko ponašanje Rusa, poslužili su kao baza za istraživanje.

“Treba imati u vidu da konačno rešenje o mestu odmora Rusi donose kasnije, u maju ili početkom juna. Dakle, za sada ne možemo tačno odrediti tačan broj ruskih dolazaka na različite destinacije. Ali gruba slika se može već sad videti“, rekli su sastavljači rejtinga.

Istraživanje je pokazalo da je Krasnodarski kraj neupitni lider turističke sezone 2015. Sledi Krim, a potom Abhazija.

(Seebiz)

KOMENTARI



4 komentara

 1. xy says:

  Ne spominje se cg,ndam se da je trajno eliminisana.A još kad i Srbi,negdje u 24 vijeku dođu pameti........Na žalost i moji najmiliji idu u cg.......

 2. z-i says:

  Niti sam iso niti cu ici ,sta tamo ima da se vidi i plaze su???????

 3. Enio says:

  a kako to nema tzv brace srba na listi....mislim,baren u top 5....koliko ih ovi volu i postivaju ,nada sam se baren 2....3 misto.hahaha a vamo se u drvlje i kamenje kunu u ruse,a oni i nisu deboto culi za srbiju...ahahahaha...posljedne misto ,neumanjuje nista dobrodrzavne odnose.....izmedu RH i RUS,pa uostalom koja je drzava meduprvim priznala RH i SLO...dobro,po nekim statistikama,miljun rusa prode kroz RH,malen broj sobzirom koliko ih ima....al bitno da smo na ,eto toj njihovoj listi.A sta ce sad srbin da mi proturijeci...da mi samo znat.

 4. Enio says:

  hehe Putinjo od svih crnomorski luka,crne gore,ostalih zemalja, skver za svoju jahtu,odnosno vladinu jahtu...izabere...nebitnu RH....sa malim mistom Trogir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *