РУСКИ ВОЈНИ АНАЛИТИЧАР: Само две руске ракете и Америке више нема

РУСКИ ВОЈНИ АНАЛИТИЧАР: Само две руске ракете и Америке више нема

1 априла 2015

iskander_m_123 435Руски војни аналитичар изнео је шокантну изјаву поводом могућег глобалног нуклеарног сукоба, пишу светски медији.

„Најбољи начин да се нападну Сједињене Америчке Државе јесте да се изврши нуклеарни напад на национални парк Јелоустон“, навео је Константин Сивков, војни аналитичар, председник Академије геополитичких проблема у Москви, пише “Сиднеј морнинг хералд“.

Такав напад би активирао супервулкан који се налази испод тог националног парка. Последица тога биће нестанак Сједињених Држава, каже Сивков.

“Геолози сматрају да супервулкан који се налази испод Јелоустона може да еруптира сваког момента. Постоје знакови повећане активности вулкана. Довољно је извршити слабији нуклеарни напад на тај парк и последице по САД би биле катастрофалне – земља би практично нестала“, рекао је Сивков.

Он је додао да САД има и другу слабу тачку, а то је Пукотина Сан Андреас, који се налази између Пацифика и Северноамеричке плоче. Та пукотина је дугачка око 1.300 километара и пролази кроз територију државе Калифорнија. Нуклеарни напад на тај део САД проузроковао би земљотресе и цунами и нанео би катастрофалне последице америчкој инфраструктури.

С друге стране, Сивков је рекао да географски положај Русије штити ту земљу од изазивања евентуалних природних катастрофа.

(Курир)

KOMENTARI



5 коментара

 1. Prorus says:

  Ne zaboravite onu veliku branu što im proizvodi veći deo struje. Ugasite im struju!

 2. jeremija says:

  Имајте стрпљења,још није време.Има ко о томе води рачуна.Сами амери,штеточине на планети Земљи ће то изазвати.

 3. Faustus says:

  Još uvek petokrake na sve strane, šta ti je nostalgija...

 4. xy says:

  Pa roknite ih i da ceo svet odahne, a pre toga da se svi posteni i sirotinja nekako izmeste, a pogotovo Indijanci i Crnci, ti siroti i napaceni ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u