РУСКИ ВОЈНИ ЕКСПЕРТ испричао шта се стварно десило 2014. године у ЈЕДНОМ ЧЕШКОМ СЕЛУ

RUSKI VOJNI EKSPERT ispričao šta se stvarno desilo 2014. godine u JEDNOM ČEŠKOM SELU

8 juna 2021

Baranec ispričao šta se zaista dogodilo 2014. godine u češkom selu Vrbetice.

Vojni ekspert Viktor Baranec govorio je o pravim razlozima incidenta koji su Česi iskoristili za diplomatsku konfrontaciju sa Rusijom.Eksplozija skladišta u selu Vrbetice 2014. godine, koja je u Pragu korišćena za diplomatsku agresiju na Rusiju, ima trivijalni razlog i nema nikakve veze sa ruskom stranom, smatra vojni analitičar Viktor Baranec.

Stručnjak je odmah primetio da se u skladištima zaista nalazi vojna imovina, ali počinioce ovog incidenta ne treba tražiti u Rusiji, već u Bugarskoj.

„Jedina istina jeste da je roba koja se nalazila u ova dva skladišta zaista pripadala bugarskim vlasnicima“, rekao je Baranec.

Stručnjak je istakao da je šef ove „mafijaške kompanije“ u Bugarskoj umro pod čudnim okolnostima, nakon čega je započela „svađa iza zatvorenih vrata“ oko posedovanja „robe“.

Kao rezultat, „bugarska mafija je započela raspravu oko toga ko treba da nosi ovu municiju“, budući da su na dnevnom redu bila dva konkurentska plana. Prema prvom, zločinci bi municijom snabdevali Siriju, a prema drugom Ukrajinu.

„Tu je došlo do nesuglasica, ali se zaključak sam nameće. Robu niko nije dobio“, rekao je Baranec, završavajući svoju priču o tome šta se zapravo dogodilo 2014. godine u češkom selu Vrbetice, a takođe je istakao da Rusija „nema apsolutno nikakve veze sa tim“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Rista says:

    E, sad nam sve jasno. Naš divni Rus još samo nije rekao..."Kad smo videli da će Bugari prodati taj ČEŠKI magacin banderovcima i isilovcima, oma smo im ga digli u vazduh!" I ako su. Jako mi žao što banderovci i isilovci nisu dobili ČEŠKI banderovsko-nacistički poklon i što bugarski banderovci neće dobiti ni pindžike. A češki precednik glumi mama Terezu i dobrog milicajca. A Srbi ga obožavaju. A Rista onda piše o realnosti istine. To ko neka logika.

  2. archelay says:

    Kada je u pitanju prenosenja oruzja kod drugih zemalja ima dva uslova:da bude svercovano(okoliko je u pitenju susedna zemlj)i regularno(ukoliko to cini drzava).Posto su doticne zemlje udaljene onda bi to trebala Ceska da zavrsi posao.A Ceska svojem oruzjem snabdeva nekoliko zemalja,sto bi se backlala time pa jos da se bavi svercom?Nego,fino lepo je to Zapad skuvao sa ciljem da urade to sto su uradili dok Bugarina je alatka po sistemu kaubujskog filma"Neka Pedro visi".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *