С-400 пообарали ракете које су летеле преко 2000 километара на сат

С-400 пообарали ракете које су летеле преко 2000 километара на сат

24 августа 2019

ЗЕНИТНИ ракетни системи С-400 оборили су изнад војног полигона Ашулук в Астраханској области РФ више од осам мета које су летеле брзином већом од 2000 километара на сат.

Како је саопштио руски Западни војни округ, те мете су имитирале противничке крстареће ракете.Још је открио и прецизирао:

„Посаде С-400 успешно су одбиле ракетни удар условног противника чије су крстареће ракете `глумиле` наше надзвучне ракете-мете `Фаворит` које развијају исте брзине и имају исте маневарске способности као савремене крстареће ракете“.

Свих осам „Фаворита“ је оборено, али није наведено колико ракета С-400 је за то било потребно. Другим речима: да ли је било – осам са осам или…

Ракетни удар противничке авијације С-400 су на Ашулуку одбијали без реалног лансирања ракета. Само „електронском паљбом“.

Руски ракеташи ће се са Ашалука „комбинованим маршем“ вратити у своју базу у лењинградфској области. А то значи да не наизменично ићи пешице и користити превоз…

KOMENTARI2 коментара

  1. A akoM says:

    Ali,USA ima i novu"nevidljivu"seriju krstarećih raketa koje su nedavno na Blistoku sve do jedne probile odbranu i uništile ciljeve!?!To bi i Rusi trebali raditi s svojim krstarećih raketama,pogotovo novim atomski progonjenim!Ako nije su uspjeli ukrasti tu tehnologiju od USA kao dosad,a ono izmisliti svoj adekvatni pandan,još k tome i elektronski odporan,i metnuti na Rusku hiperbrzinu!Jer sve lošije od toga u zraku,danas je samo leteća kanta za napucavanje!

  2. vojislav says:

    Zasto da kradu od amera kad je najmodrenije sto trenutno ameri imaju ,10 god. iza ruske tehnologije bar što se tiče PRO/PVO,pa ameri kopaju inrukama i nogama da ukradu hiperzvucnu tehnologiju i proucavaju 20god. stare ukrainske s300 sisteme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u