САД, БРИТАНИЈА и НЕМАЧКА НЕ ЖЕЛЕ ДА УВРЕДЕ СРБЕ: НАТО не учествује у прослави злочиначке „Олује“

SAD, BRITANIJA i NEMAČKA NE ŽELE DA UVREDE SRBE: NATO ne učestvuje u proslavi zločinačke „Oluje“

15 jula 2015

srbija-od-haaga-zatrazila-da-zabrani-proslavu-oluje-504x335-20080312-20101019005251-75289Američki, britanski i nemački vojnici neće učestvovati u hrvatskoj proslavi 20. godišnjice zločinačke vojno-policijske akcije Oluja, u kojoj je ubijeno i proterano više stotina hiljada Srba.

Zvanični Zagreb je poslao pozivnice svim članicama NATO, ali većina ne želi da raspiruje sukobe u regiji, priznaje hrvatski Jutarnji list i prenosi reči svojih sagovornika u Ministarstvu odbrane Hrvatske da je to veliki fijasko.

“Ako ne učestvuju sa svojom čizmom na paradi, sve drugo je sporedno… Sjedinjene Američke Države su glavni hrvatski vojni saveznik i ako njihovi vojnici ne učestvuju u paradi, to je veliki šamar našoj zemlji”, zaključuju sagovornici. Tim pre što je proteklih sedmica Hrvatska „žestoko lobirala da Sjedinjene Države upute svoje vojnike na paradu“.

U Zagrebu se teše da će na vojnoj paradi biti svi strani ambasadori u Hrvatskoj, „čime će operacija Oluja konačno dobiti svoj međunarodni politički legitimitet“.

Za sada je učestvovanje u vojoj paradi povodom 20. godišnjice zločinačke hrvatske vojno-policijske operacije Oluja potvrdila Slovenija.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI5 komentara

 1. Herceg Novi says:

  Ma 'ajde...da takva "svecana proslava"(koje bi se sav normalan svet stideo)prodje bez glavnih saveznika,organizatora i ucesnika u oluji.A 'rvati se hvale kako su to oni sami "odradili".

 2. Nedo says:

  Ljudi moji hrvat nije nacionalnost vec stanje svesti odnosno dijagnoza! Kako srbin katolik moze biti hrvat?

 3. Splićo says:

  @Nedo Pravo pitanje je kako Vlahoturčin može biti Srbin. Srbi su odavno izumrli i ne postoje.

 4. rade says:

  Pa S(plićo) ako ne postoje kako mogu izvršiti genocid? Mnogo si plitak!

 5. dejan says:

  SPLICO GONI SE U T RI PICKE MATERINE BOLESNI USTASKI KRETENU ODI SE LECITI ITI I TAJ USRANI GRAD. SRBI U SRBIJI NEK DOBRO POGLEDAJU OTVORENIH OCIJU TKO NA TOJ OLUJI PEVA SVI TZV HRVATSKI PEVACI CRNE KAPE NOSE P O SPLITU 80 % SP;LICANA S CRNIM KAPAMA USTASKIM DOLAZI KLICATI TOMPSONU UBIJ SRBINA TAJ NAROD JE KOMPLETNO BOLESTAN TKO TO NE VIDI I MISLI DA SE TI KRETENI CAST 5 % MOGU PORMENIT U ZABLUDI JE. SDP I MILANOVIC JE GOVNO DA NIJE USTASKE KOLJACE MERCEPA NORCA ADEMIJA GLAVASA BIH IMAO MUDA OSUDITI DOZIVOTNO A SUD HRVATSKI I DAN DANS JE ZLOCINACKI TOBOZE NEKAKVI HDZ ISPD GLUME DEOMOKRACIJU MA ZELIM IM KOLEKTIVNO OSIM IZUZECIMA NEK CRKNU BOLESNICI ZA NJIH JE GROBLJE JEDINI NACIN TO SU BOLESNI KRETENI CITAV NAROD MRZNJA CRNE KAPE I USTASTVO I SRBI SU IM STALNO P O GLAVI STO SLAVE 50 000 KUCA SPALJENIH I STALNO SERU O NEKAKVIM CETNICIMA I SESELJU DA JE SESELJ KOLJAC KAO ONI SPALIO BIH 10 000 KUCA U SRBIJ I STO NIJE KAKO PITAJMO MESICA KOJU GLUMI DEMOKRATU 1991 U SIDNEJU JE SRAO O USTASTVU KAKO TO RADIKALI IAKO NIJE BIO RAT U SRBIJI NISU PALILI HRVATSKE KUCE AKO SU KOLJACI I MRZE HRVATE A OVI GLE SPALISE 50 000 KUCA I KAZU NEK OSTANU U HRVATSKOJ I DANAS SRBI U HRVATSKOJ NE MOGU DOBITI POSAO IZIVLJAVAJU SE.BOLESNIIC BILI I OSTALI NEMA TU PROMENE NIKAD DECU CE UVKE UCITI BOLESTI POGOTOVO KAD SU GOVNA SAD BANKRITIRALA JER TI ISTI USTASKI BOLESNICI SU TU U SRAN U DRZAVU I OPLJACKALI CAST IZNIMKAMA IMA IH 4 %

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *