САД ИМ ЈЕ ЈАСНИЈЕ ШТА ЈЕ ГОВОРИО: Пророчке речи Владимира Путина! (ВИДЕО)

SAD IM JE JASNIJE ŠTA JE GOVORIO: Proročke reči Vladimira Putina! (VIDEO)

18 novembra 2015

putin-un-124_Vladimir Putin, predsednik Ruske Federacije, 28. septembra ove godine, obratio se članicama SB UN na sednici Generalne skupštine u Njujorku.

Njegove tadašnje poruke i upozorenja danas postaju stvarnost. Koliko to uviđaju i zapadni lideri jasno je po političkim potezima i pozivima na jedinstvo i „savezništvo sa Rusijom“.

Putin u jednom delu govori o opasnosti od saradnje i uspostavljanja odnosa sa terorističkim grupama, otvoreno optužujući SAD i deo zapadnih zemalja, oštrim rečima kojima im kaže: „Oni nisu gluplji od vas.“

„Od politike u čijoj su osnovi samouverenost, ubeđenost u sopstvenu izuzetnost i nekažnjivost ne odustaju“, kaže Putin govoreći o „onima koji sarađuju sa teroristima“. Jasno je da direktno optužuje Ameriku jer je američki predsednik Barak Obama već kritikovan i ranije od strane Moskve zbog reči da je „američka nacija izuzetna i posebna“. Kremlj je tu izjavu ranije ocenio kao nacističku percepciju sveta.

Ruski lider je tog 28. septembra upozorio UN na „eskalaciju terorizma u Evropi i širom sveta“ i objasnio način na koji je moguć razvoj događaja ukoliko ne promene politiku naspram Sirije.

Protiv Islamske države se realno bore samo Bašar el-Asad i irački Kurdi, naveo je Putin, ogoljujući potpuno ulogu SAD-a i NATO alijanse u Siriji.

Putin u govoru otvoreno optužuje zapadne zemlje da su omogućile razvoj Islamske države. Podsećamo, juče je ruski predsednik rekao da Islamsku državu sponzoriše 40 zemalja, a da su među njima i neke članice G20.

Pogledajte ovaj titlovani snimak Putinovog govora u Ujedinjenim Nacijama:

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. perungromovnik says:

    Mnogaja Ljeta Tebe Vladimir Vladimirovič! Vreme prišlo, vse mi gotovi stat rjadom s Toboju v voine protiv zlogo i lukavogo! Slava BOGU! Slava Rasii Velikoi! SLAVA SLAVJANSKOMU RODU!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *