САД ОДОБРИЛЕ ПРОДАЈУ ОРУЖЈА ИЗРАЕЛУ: Испорука наоружања вредна 735 милиона долара!

САД ОДОБРИЛЕ ПРОДАЈУ ОРУЖЈА ИЗРАЕЛУ: Испорука наоружања вредна 735 милиона долара!

17 маја 2021

Администрација америчког председника Џоа Бајдена одобрила је Израелу продају оружја са прецизним навођењем вредну 735 милиона долара, пренео је данас „Вашингтон Пост“.

Конгрес је званично обавештен о препоруци за продају 5. маја, саопштила су три извора са Капитол Хила, упозната са тим обавештењем.Предлог је дошао скоро недељу дана пре него што је палестински Хамас почео да ракетира Израел из Појаса Газе.

„Вашингтон Пост“ подсећа да је Израел одговорио на ракетирање ваздушним нападима у којима је погинуло, закључно са подацима од недеље, близу 200 Палестинаца.

Палестински медицински извори из Газе су саопштили у недељу да је број страдалих након недељу дана сукоба са Израелом достигао 197, укљуцујуци и 58 малолетних лица.

KOMENTARI3 коментара

  1. persida says:

    Koja crna prodaja, sve ce to morati da im daju za dzabe.

  2. persida says:

    Pre nego sto je sisao sa vlasti, Tramp je Izraelu poklonio 38 biliona dolara, i NIKO GA U AMERICI NIJE KRITIKAOVAO ZBOG TOGA. POGOTOVU NE DEMOKRATE.

  3. Риста says:

    ...ми течу, знао сам да се иза јалових бацања хиљада и хиљада ракета нешто друго крије. Прво сам мислио да је Израел у договору са Хамасом, али сада видим и друго лице. Неко из Израела јесте, али није Израел. Дакле, теорија сниске завере подржана од неког из Израела а у договору са Хамасом каже јасно да је хиљаде и хиљаде ћорака ракета направљених серијски у Сомалији или Пакистану са америчком технологијом испоручено Хамасу да их испали и направи јалово буууумммм! А онда неко из Израела добије дебелу лову појединачно, јел, а онда Америка прода "савремено" наоружање Израелу, мада у много сфера Израелска технологија превазилази америчку. Хамас као награду добије 10 иљаде меткова на поклон.(ако нисте знали, Израел има стручњаке за електронику који су сигурно међу врхунским стручњацима данашњице) То теорија завере бр. 1812909,999. Најновија бре. А пошто су неки тамо па чак и ја јасно скренули пажњу да нема Израелских жртава осим она два умрла војника(вероватно од короне), саће нас следећих дана запљусну са 5000 израелских жртава. А онда се Хамасу нареди дас уклони са позиција и остави пар умрлих лешова а Израел ће испроба Америчке ракете. Ма ни рату више не верујем.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u