САД ОДОБРИЛЕ ПРОДАЈУ ОРУЖЈА ИЗРАЕЛУ: Испорука наоружања вредна 735 милиона долара!

SAD ODOBRILE PRODAJU ORUŽJA IZRAELU: Isporuka naoružanja vredna 735 miliona dolara!

17 maja 2021

Administracija američkog predsednika Džoa Bajdena odobrila je Izraelu prodaju oružja sa preciznim navođenjem vrednu 735 miliona dolara, preneo je danas „Vašington Post“.

Kongres je zvanično obavešten o preporuci za prodaju 5. maja, saopštila su tri izvora sa Kapitol Hila, upoznata sa tim obaveštenjem.Predlog je došao skoro nedelju dana pre nego što je palestinski Hamas počeo da raketira Izrael iz Pojasa Gaze.

„Vašington Post“ podseća da je Izrael odgovorio na raketiranje vazdušnim napadima u kojima je poginulo, zaključno sa podacima od nedelje, blizu 200 Palestinaca.

Palestinski medicinski izvori iz Gaze su saopštili u nedelju da je broj stradalih nakon nedelju dana sukoba sa Izraelom dostigao 197, ukljucujuci i 58 maloletnih lica.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Koja crna prodaja, sve ce to morati da im daju za dzabe.

  2. persida says:

    Pre nego sto je sisao sa vlasti, Tramp je Izraelu poklonio 38 biliona dolara, i NIKO GA U AMERICI NIJE KRITIKAOVAO ZBOG TOGA. POGOTOVU NE DEMOKRATE.

  3. Rista says:

    ...mi teču, znao sam da se iza jalovih bacanja hiljada i hiljada raketa nešto drugo krije. Prvo sam mislio da je Izrael u dogovoru sa Hamasom, ali sada vidim i drugo lice. Neko iz Izraela jeste, ali nije Izrael. Dakle, teorija sniske zavere podržana od nekog iz Izraela a u dogovoru sa Hamasom kaže jasno da je hiljade i hiljade ćoraka raketa napravljenih serijski u Somaliji ili Pakistanu sa američkom tehnologijom isporučeno Hamasu da ih ispali i napravi jalovo buuuummmm! A onda neko iz Izraela dobije debelu lovu pojedinačno, jel, a onda Amerika proda "savremeno" naoružanje Izraelu, mada u mnogo sfera Izraelska tehnologija prevazilazi američku. Hamas kao nagradu dobije 10 iljade metkova na poklon.(ako niste znali, Izrael ima stručnjake za elektroniku koji su sigurno među vrhunskim stručnjacima današnjice) To teorija zavere br. 1812909,999. Najnovija bre. A pošto su neki tamo pa čak i ja jasno skrenuli pažnju da nema Izraelskih žrtava osim ona dva umrla vojnika(verovatno od korone), saće nas sledećih dana zapljusnu sa 5000 izraelskih žrtava. A onda se Hamasu naredi das ukloni sa pozicija i ostavi par umrlih lešova a Izrael će isproba Američke rakete. Ma ni ratu više ne verujem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *