САД под утицајем Саудијске Арабије скривале ЗЛОЧИН НАД СРБИМА у околини СРЕБРЕНИЦЕ!

SAD pod uticajem Saudijske Arabije skrivale ZLOČIN NAD SRBIMA u okolini SREBRENICE!

6 avgusta 2019

Američki stručnjak za radikalni islam i terorizam Robert Spenser izjavio je da je Saudijska Arabija uticala na SAD kako bi „nestao“ dokument o masakru nad Srbima u okolini Srebrenice 1993. godine.

Ovaj analitičar je komentarišući nedavno otkriće tog lista o ulozi američkih obaveštajaca u skrivanju izveštaja o zločinima nad Srbima u Podrinju, kazao da vlasti Saudijske Arabije imaju ogroman uticaj na državni aparat u Vašingtonu.Tako je došlo do toga da CIA 90-ih godina prošlog veka sakrije istinu o događajima u Bosni i Hercegovini.On je ocenio da je nekadašnji američki predsednik Bil Klinton „doneo katastrofalnu odluku da sarađuje sa muslimanima tokom građanskog rata na Balkanu“.

– Ovom odlukom on je omogućio uspostavljanje džihadističkog uporišta, a sve pod plaštom demokratije i prava na samoopredeljenje. Nije teško zaključiti da je predsednik Klinton pri donošenju ove odluke bio pod uticajem Saudijske Arabije – naveo je Spenser.

Bil Klinton je omogućio uspostavljanje džihadističkog uporišta u Evropi.

Američki analitičar na pitanje „da li bi BiH mogla da opstane kao demokratska i multinacionalna država uprkos rastućem uticaju nekih bliskoistočnih država“ kratko odgovara: „Ne“.

– Šerijat je nespojiv sa demokratijom. Na kraju, Bosna će morati da se opredeli za jedno ili drugo – kazao je Spenser.

KOMENTARI7 komentara

 1. Kulak says:

  SAD ne žele Evropi ništa dobro,već samo zlo.

  • Zmijadin says:

   Sjedinjene Američke Drzave su samo paravan kao neke kvazi države,oni su više projekat nego stvarna država,ako taj pojam vise uopšte postoji.I oni kao i dotična S.Arabija su cionističke lutke kojima svetski patokrati igraju predstavu.Ko to ne shvata,ništa ne zna.

 2. Marinko says:

  Bosna je gotova, razpodeljena kako su se dogovorili 1995 u Dejtonu, na tim sadašnjim granicama između Republike Srbske i Federacije ima da se podeli Bosna. Naravno da RS ne želi šerijatskih prava, zato će se pripojiti Srbiji. Ako neko misli da može BiH da obstane kao država - puca u prazno. To je država koja je izgubila najviše u Evropi, zato sada kao takva neće obstati...

  • Yugoslav says:

   Ocigledna je laz da Muslimani hoce da nametnu serijatsko pravo svima ostalima u BiH. Da li Hrvati u Federaciji hoce da im se nametne serijat? To pitanje o seriatskom pravu moze da ima veze samo sa onima koji su muslimanske vjere u BiH i nikad nije bila nikakva zelja da se nametne drugima. Taj takozvani strucnjak je pokazao da nema veze sa situacijom u BiH ali je dobro dosao srpskim separatistima da potvrdi njihove lazi na kojima je zasnovana citava njihova politika.

 3. Ivan Grozni says:

  Jel to bese onaj Klinton kome Vucic dariva dva ipo miliona dolara za njegovu fundaciju. Ili se ja mozda varam. Slepi slepce vodili dok vam je veka i sveta. Toliko od mene.

  • Ivana says:

   Da izdajnik, strani plaćenik, ustašoid, bolesnik itd. veliki vođa Vučić.

 4. Ivke says:

  Smrad

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *