САД под утицајем Саудијске Арабије скривале ЗЛОЧИН НАД СРБИМА у околини СРЕБРЕНИЦЕ!

САД под утицајем Саудијске Арабије скривале ЗЛОЧИН НАД СРБИМА у околини СРЕБРЕНИЦЕ!

6 августа 2019

Амерички стручњак за радикални ислам и тероризам Роберт Спенсер изјавио је да је Саудијска Арабија утицала на САД како би „нестао“ документ о масакру над Србима у околини Сребренице 1993. године.

Овај аналитичар је коментаришући недавно откриће тог листа о улози америчких обавештајаца у скривању извештаја о злочинима над Србима у Подрињу, казао да власти Саудијске Арабије имају огроман утицај на државни апарат у Вашингтону.Тако је дошло до тога да ЦИА 90-их година прошлог века сакрије истину о догађајима у Босни и Херцеговини.Он је оценио да је некадашњи амерички председник Бил Kлинтон „донео катастрофалну одлуку да сарађује са муслиманима током грађанског рата на Балкану“.

– Овом одлуком он је омогућио успостављање џихадистичког упоришта, а све под плаштом демократије и права на самоопредељење. Није тешко закључити да је председник Kлинтон при доношењу ове одлуке био под утицајем Саудијске Арабије – навео је Спенсер.

Бил Kлинтон је омогућио успостављање џихадистичког упоришта у Европи.

Амерички аналитичар на питање „да ли би БиХ могла да опстане као демократска и мултинационална држава упркос растућем утицају неких блискоисточних држава“ кратко одговара: „Не“.

– Шеријат је неспојив са демократијом. На крају, Босна ће морати да се определи за једно или друго – казао је Спенсер.

KOMENTARI7 коментара

 1. Kulak says:

  SAD ne žele Evropi ništa dobro,već samo zlo.

  • Zmijadin says:

   Sjedinjene Američke Drzave su samo paravan kao neke kvazi države,oni su više projekat nego stvarna država,ako taj pojam vise uopšte postoji.I oni kao i dotična S.Arabija su cionističke lutke kojima svetski patokrati igraju predstavu.Ko to ne shvata,ništa ne zna.

 2. Marinko says:

  Bosna je gotova, razpodeljena kako su se dogovorili 1995 u Dejtonu, na tim sadašnjim granicama između Republike Srbske i Federacije ima da se podeli Bosna. Naravno da RS ne želi šerijatskih prava, zato će se pripojiti Srbiji. Ako neko misli da može BiH da obstane kao država - puca u prazno. To je država koja je izgubila najviše u Evropi, zato sada kao takva neće obstati...

  • Yugoslav says:

   Ocigledna je laz da Muslimani hoce da nametnu serijatsko pravo svima ostalima u BiH. Da li Hrvati u Federaciji hoce da im se nametne serijat? To pitanje o seriatskom pravu moze da ima veze samo sa onima koji su muslimanske vjere u BiH i nikad nije bila nikakva zelja da se nametne drugima. Taj takozvani strucnjak je pokazao da nema veze sa situacijom u BiH ali je dobro dosao srpskim separatistima da potvrdi njihove lazi na kojima je zasnovana citava njihova politika.

 3. Ivan Grozni says:

  Jel to bese onaj Klinton kome Vucic dariva dva ipo miliona dolara za njegovu fundaciju. Ili se ja mozda varam. Slepi slepce vodili dok vam je veka i sveta. Toliko od mene.

  • Ivana says:

   Da izdajnik, strani plaćenik, ustašoid, bolesnik itd. veliki vođa Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u