САД СЕ ПРЕДОМИСЛИО: И Бели Прелетачевић позвао на протест против диктатуре

SAD SE PREDOMISLIO: I Beli Preletačević pozvao na protest protiv diktature

31 maja 2017

Grupa građana „Beli – Samo jako“ s liderom Ljubišom Preletačevićem Belim, saopštio je da podržava proteste protiv diktature koje organizuju opozicione stranke, različite organizacije i sindikati i pozvao svoje simpatizere, kao i sve građane Srbije, da se danas u 18 časova okupe na Trgu Republike radi mirne protesne šetnje.

– Smatramo da i pored različitosti i političkih nesuglasica, delimo iste vrednosti i istu viziju slobodne Srbije bez diktature, u kojoj se poštuju demokratske institucije i prava svih njenih građana, navodi se u saopštenju.

„Beli-Samo jako“ smatra da se ovim protestima iskazuje istinska volja građana i naglašava činjenica da je zajednička ideja jača od međusobnih razlika.

U saopštenju s napominje da ne bi trebalo ove proteste ispolitizovati u korist bilo koje stranke ili pokreta, već podržati u korist ideje za koju se svi oni bore, svako na svoj način.

Ovo je jedinstvena prilika da se građani Srbije ujedine za stvar koja je od opšteg interesa, zaključio je Ljubiša Preletačević Beli lider grupe građana „Beli-Samo jako“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. gaga says:

    heheh ovo sad rece kandasovo i Djindjicevo cedo! pa ljuljao je Djindjic to na krilu...ako za nekog ima dokaz to je za ovog Preletacevica!Evo slika je dokaz: http://www.bilder-upload.eu/show.php?file=a61717-1496243667.jpg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *