САД су већ прогласиле рат против Русије

SAD su već proglasile rat protiv Rusije

16 marta 2015

army-war-college-graduation-6ba7111c14c7c224Vojne operacije SAD i NATO-a usmerene protiv Rusije sve više jačaju i svi se pitaju da li su Vašington i Kijev „pustili“ pobunjeničke snage da pobede u istočnoj Ukrajini kako bi imali razloge za dalju eskalaciju.

Nije u pitanju zavera već dobro isplanirani vojni plan za obaranje Moskve.

SAD se igraju sa vatrom, ali „projekat“ više ne može da se zaustavi.

Nameće se pitanje koliko će dugo trajati ovaj napad na Rusiju i do koje mere će konflikt eskalirati.

Da li će doći do nuklearnog rata? Ako se to desi, dani su nam odbrojani.

Uloga Pentagona sada jeste da pošalje legije NATO instruktora u Ukrajinu kako bi se Kijevska vojska „pogurala“ u borbu protiv „ruske agresije“.

To je dugoročna vojna operacija koja će biti neverovatno skupa, a koju će platiti američki i evropski narod. Kako bi ova kampanja bila uspešna, počinioci moraju da okrive drugu stranu za ono što oni rade.

Izvor agresije je prilično jasan. SAD i NATO se nalaze svuda na ruskoj granici.

Nedavno je otkriveno da je trenutni desničarski estonski predsednik, Tomas Hendrik Ilves, odrastao u Nju Džersiju i da je diplomirao na Univerzitetu u Kolumbiji. Interesantno je kako SAD uspevaju da postave svoje agente u kancelarije ključnih nacija širom sveta.

Setite se samo Drugog svetskog rata i toga kako je fašista Singman Re, koji je živeo u SAD, postavljen na vlast u Južnoj Koreji kako bi država bila pod kontrolom Vašingtona. Setite se mnogih fašističkih diktatora koje su SAD postavile na vlast u Vijetnamu, Iranu, Indoneziji i širom latinske Amerike i afričkog kontinenta. To se naziva dobrim korporativnim planiranjem.

Nedavno, 2008. godine, bili smo svedoci napada gruzijskog predsednika Mihaila Sakašvilija (koji je obučavan u SAD na Univerzitetu Džordža Vašingtona) na ruske oblasti Južnu Osetiju i Abhaziju duž ruske granice. Rusija je odgovorila na gruzijski vojni napad kontranapadom na Gruziju. Borbe su se odvijale u strateški važnom regionu Transkavkaz, koji se graniči sa Bliskim istokom.

Upravo senator Džo Bajden je zaslužan za postavljanje prvog američkog političara u Gruziji 2008. godine. On je tamo promovisao antirusku politiku, ali i pretio Rusiji da će snositi posledice ukoliko ne uradi onako kako nalažu Vašington i Brisel. Bajden je takođe bio taj koji je nahuškao Senat da pošalje još oružja u Gruziju. Sve je to već ispričana priča.

Ćerka Borisa Njemcova je optužila Putina kao glavnog odgovornog krivca za ubistvo njenog oca. Sve se dešava po planu s ciljem rata protiv Rusije i demonizacije Putina.

Da li vas to podseća na Manuela Norijegu (Panama), Sadama Huseina (Irak) ili Moamera Gadafija (Libija)? To je već isprobana metoda uklanjanja prepreka koja se narodu predstavlja kao supermoralna borba SAD za zaštitu „slobode i demokratije“.

Ekspanzija SAD i NATO-a u Ukrajini zaista predstavlja proglas rata protiv Rusije, a narod Rusije je toga svestan, dok brojni Amerikanci i Evropljani nemaju pojma šta se sprema.

Čitav projekat je uspostavljen sa profesionalnom preciznošću. CIA i Pentagon su se već uvežbali kad je ova metoda u pitanju.

Bruce K. Gagnon (russia-insider)

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Istina says:

  Ovog puta azdaha ce da crkne, Sv. Putin ima da je probode glogovim kolcem, da postane prah I pepeo.

 2. Steva says:

  Nije to nista novo,to je poznata americka metoda "uvodjenja demokratije".Ako nekim slucajem se neka od vlada protivi,onda se proglasava korumpiranom i izdajnickom i tada se zahtevaju novi "demokratski" izbori da bi se postavila poslusnicka.Ako ni to ne uspe,onda puc i dolaze poslusnici,odnosno izabranici zapada (Amerike,Nato-a,EU).Tako bar je islo do sada,primera x, po celom Svetu,zadnji u Ukrajini.Evropa je preko Nato-a,uglavnom podrzavala Ameriku u svim vojnim akcijama,manje vise,kao i u Ukrajini.Medjutim sta se sad desava,ne ide po planu a do sada je uvek islo.Amerika je toliko zagazila u Ukrajini, da povratka nema a evropski partneri su dovedeni do te tacke da ne znaju, da li napred sa Amerima u sopstvenu propast ili ne zavisno od Amera,sto ce biti svakako vrlo tesko,mada ima naznaka.Bilo kako bilo,Ameriku ceka propast sa Evropom ili bez Evrope,kad kazem Evropa mislim na elitu u Briselu,cim to pre shvate i distanciraju se od Amera bolje za njih.Bice to vrlo,vrlo tesko, jer Ameri tako cvrsto drze Brisel pod svojom komandom,da je to prakticno skoro ne moguce.Amerika sama bez Evrope (Nato-a),nije spremna u ostvarenju (NWO) novog svetskog poretka,zato ce biti iznimno vazno,kako ce se Evropa dalje odnositi prema ratu u Ukrajini.Sto se tice naroda Evrope,velika vecina je protiv rata,i sto je iznenadjujuce podrzavaju Putina,samo sto to zapadna stampa krije kao zmija noge.Neizvestnost bez kraja.

 3. don t says:

  Najbolje da se rusi i ameri lijepo kolju na bespućima sibira i aljaske a nas u eropi puste da se mirazvijamo i njima prodajemo u miru hranu, uvijek su ratovi daleko od njih.

 4. Apis says:

  don t ! Za mir se ratuje, bez borbe i žrtava mira i slobode nema. Ja ne želim da se bojno polje preseli u Sibir nego u Kaliforniju, Njujork i tamo između. Kada se kapitulacija potpiše u SAD možemo računati da je Hitlerova ideja konačno mrtva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *