САДА ЋЕ СЕ СВЕ РАДИKАЛНО ПРОМЕНИТИ! ОВО ЈЕ разлог зашто Ангела Меркел тражи ПОМИРЕЊЕ са Русијом!

SADA ĆE SE SVE RADIKALNO PROMENITI! OVO JE razlog zašto Angela Merkel traži POMIRENJE sa Rusijom!

10 oktobra 2022

Ekonomista i politikolog Mihail Hazin, u intervjuu kod novinara Sergeja Mardana, objasnio je ishitrenu želju bivše kancelarke Nemačke Angele Merkel da se pomiri sa Rusijom.

Izjava bivše kancelarke Nemačke Angele Merkel o potrebi normalizacije odnosa sa Rusijom svedoči o ne baš dobrom stanju stvari na Zapadu. Do ovog zaključka je dan ranije došao ekonomista Mihail Hazin.Bivša predsednica Savezne vlade Nemačke nedavno je šokirala evropsku javnost pozivom da se poboljšaju odnosi sa Moskvom. Prema Merkelovoj, u aktuelnim geopolitičkim događajima izgradnja globalne bezbednosne arhitekture nije moguća bez učešća Rusije. Zbog toga će Zapad morati da skupi hrabrost, pređe preko sebe i napusti politiku konfrontacije sa Rusijom.

U razgovoru sa novinarom Sergejem Mardanom, ekonomista Mihail Hazin je naveo razloge za takvu retoriku Angele Merkel. Ekonomista je primetio da prethodnik Olafa Šolca predstavlja takozvane kontraelite, koje nastoje da spreče smrt Zapada u konfrontaciji sa Rusijom.

A uzimajući u obzir činjenicu da je proces ekonomske i političke dekompozicije Evropske unije u poslednje vreme veoma ubrzan, obnavljanje odnosa sa Moskvom postaje prioritet Merkelinih „nevidljivih kustosa“.

– Ceo trik je u tome što će se sada sve radikalno promeniti. Zapad je veoma slab. Ne što smo toliko ojačali, još ne u potpunosti, jer još nismo pomeli sve liberale sa naše vlasti i što su oni oslabili. I što je najvažnije, oni će nastaviti da slabe, i to sve brže i brže – naglasio je Hazin.

Trenutno mnogo za zapadnu zajednicu zavisi od toga da li će lokalna liberalna elita da prizna poraz ili ne, smatra ekonomista. Ona nema šanse za spas, što su potvrdili i nedavni parlamentarni izbori u Italiji. Sledeći na redu su SAD, gde republikanci hrle na vlast.

(Informer)

KOMENTARI7 komentara

 1. anarhija says:

  dve rakete su ga pogodile

 2. anarhija says:

  imate snimak na telegramu,sigurnostne kamere su snimale,a ova nagađanja sa kamijonom su tu da se sakrije raketni napad i da se pokaže i osramoti Ruska vojska.Srušena konstrukcija mosta je prekinuta na dva kraje,dok u sredini visi na betonskom nosaču,to dokazuje da su bile dve eksplozije-DVE RAKETE!!!

  • test01 says:

   da gledao sam snimak koji su Rusi postavili i isto mislim da je raketa (naravno one americka) u pitanju, taj kamion se samo nasao (paralelno sa kolima) na tom mestu.

 3. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  Razni, polupismeni slepci će sada iznositi svoje imbecilne teorije... Pogledajte npr. ovog gore. Taj je i "rakete" uspeo da iѕbroji.

 4. Kujsibrepati says:

  Izbori u USA nece biti odrzani jer ce Demokrate glatko izgubiti a to nece dozvoliti, oni ce udogovoru sa Putinom organizovati lazni nuklearni napad kako bi demokrate uvele vanredno stanje I otkazale izbore za kongres

  • persida says:

   Ne bi me cudilo, od te bagre nista dobro ne mozes ocekivati.

  • persida says:

   Kasno Merkel-Vucic na Kosovo stize.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *