САДА И ЗВАНИЧНО: Хрватска доживела тежак ударац (ВИДЕО)

SADA I ZVANIČNO: Hrvatska doživela težak udarac (VIDEO)

10 januara 2019

Izrael je zvanično obavestio Ministarstvo odbrane Hrvatske da ne može da dobije odobrenje Sjedinjenih Država za isporuku lovaca „F-16 Barak“ Hrvatskoj, rekao je ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević, čime je potvrđeno da je propao posao oko kupovine tih aviona.

„Nakon razgovora s izraelskim kolegama mogu da vas izvestim da je Izrael zvanično obavestio Ministarstvo obrane da, suprotno preuzetoj odgovornosti, ne može da dobije odgovarajuće odobrenje SAD za isporuku izraelskih aviona ’F-16 Barak‘ Hrvatskoj“, rekao je ministar Krstičević na konferenciji za medije.„S obzirom na tu činjenicu, Ministarstvo će predložiti Vladi donošenje odgovarajućih odluka“, poručio je ministar i dodao da nije potpisan nikakav sporazum između dve države i da nema finansijske štete za Zagreb.

Krstičević je zaključio da je Hrvatska „sve uradila ispravno“ i da za „ovu neočekivanu komplikaciju“ nema nikakve odgovornosti s hrvatske strane, niti je Zagreb mogao da utiče na nju.

(Index)

KOMENTARI5 komentara

 1. Gardista says:

  Koji ce vam,ko ce da cera magarca. Imate mig 21, za bolje i niste...samo ugradite pedale da mozete da rulate.

 2. Budi Bog s nama says:

  No, no brat Hrvat, pa ti nisi znao da ništa sad ne možeš na svoju ruku. Ako hoće da ti uvale lošo, ima kupiš lošo. Ako ono dobro nije za tebe džabe će tražiš, unija bato, džabe želje, džabe pare, čokolinda i kakao. Ima bre da platiš i da lageruješ neispravne leteće kante ako njima tako treba. Pa u ovom ratu neko mora i da pobedi, a ti ne? Naš retortičar Dači odmah reče, čemu ovo služi, pa još i ne radi? Kakve su ovo bre leteće kante, pa mene ste našli da radite, Bre!!!? Taman malo napuniš budget za 1% plata i penzija, kad ti sve ode na neispravne kante? "Pa ljudi, ko je ovde lud!!!?" Čuvena uzrečica čuvenog našeg Dačija. Odgovor je "Srbija brale."

  • Žile says:

   šta je luzeru, ti se veseliš, jer bi opet napao neku državu?Ti samo napadni, pa da po 5 članku nato pošalje darove za srbiju.Ne treba hrvatima avion ali isti su kao i ti balkanci.

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Ma za hrvatijance su Meseršmiti jedina opcija, kontejneri su prava stvar za njih :-)))

 4. DonDon says:

  Kremlj je sledeca stanica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *