САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Ево ко је стао у одбрану Србије у Интерполу! ОВО СУ ГЛАСОВИ

SADA JE SVE JASNO: Evo ko je stao u odbranu Srbije u Interpolu! OVO SU GLASOVI

21 novembra 2018

Takozvana država Kosovo danas nije postala deo Interpola, odlučeno je posle glasanja na sednici u Dubaiju.

Telegrafu je, iz diplomatskih krugova, potvrđeno kako je region glasao, a evo kako izgleda konačan spisak i ko je danas pružio podršku Srbiji, odbijajući prijem Kosova u Inteprol, a ko je bio uzdržan.

Kako prenosi „Indeks onlajn“, protiv prijema Kosova u Interpol bile su ove države:

Južna Afrika
Angola
Argentina
Jermenija
Azerbejdžan
Belorusija
Bolivija
Bosna i Hercegovina
Bocvana
Brazil
Kambodža
Kamerun
Čile
Kina
Kipar
Kongo
Džibuti
Eritreja
Španija
Gruzija
Grčka
Granada
Gvatemala
Gvineja
Ekvatorijalna Gvineja
Solomonska ostrva
Indonezija
Iran
Kirgizstan
Laos
Lesoto
Liban
Malezija
Maroko
Mauricijus
Meksiko
Moldavija
Mozambik
Mjanmar
Namibija
Nepal
Uganda
Filipini
Dominikanska Republika
Rumunija
Kongo
Rusija
Srbija
Sudan
Surinam
Sirija
Tunis
Venecuela
Somalija

Što se tiče zemalja koje su bile uzdržane, rezultat je na kraju drugog kruga bio ovakav:

Alžir
Antigva i Barbuda
Burkina Faso
Zelenortska ostrva
Republika Koreja
Egipat
Ujedinjeni Arapski Emirati
Ekvador
Etiopija
Mađarska
Izrael
Jamajka
Japan
Kenija
Mongolija
Nikaragva
Uzbekistan
Peru
Sejšeli
Slovačka
Tadžikistan
Vijetnam

KOMENTARI19 komentara

 1. Vesko says:

  Od tih uzdrzanih Izrael, Slovacka, Japan i Madarska su sasvim sigurno na nasoj strani u vezi toga ali nisu htjeli da se zamjeraju. Kao i vecina uzdrzanih. Sto se tice komisija vazalcica, zalim ih iskreno. Ovo samo pokazuje koliko je uticaj SAD i zapada pao, bespovratno, jer su se prokazali kao najveci zvijeri umotane finim zakonima za svoje gradane ali prema ostatku svijeta su pokazali da su monstrumi, i jos jednom po zna koji put potvrdili svoju genocidnu rasisticku prirodu na osnovu koje su se obogatili. Oni su izgubili svako moralno pravo da vladaju svijetom, i ovo je pocetak tog procesa uklanjanja njihove hegemonije sa svjetske scene jednom za sva vremena.

  • Ivaso says:

   Kao i Alzir cijom ekonomijom jos uvek upravlja Francuska

 2. Deda Micko says:

  Izrael uzdrzan, kao i uvek zabada noz Srbiji u ledja.

  • Miraš says:

   Gde sme zvanični Izrael da glasa za, a npr. zna se da izraelski državljanin Moše Harel uhapšen je početkom 2018 godine na Kipru zbog trgovine ljudskim organima na Kosovu po poternici iz 2010 godine. Primaoci organa, mahom Izraelci, plaćali su između 80.000 i 100.000 evra, a da neki od donora mahom iz Turske i država bivšeg Sovjetskog saveza nikada nisu dobili bilo kakav novac. Privlačili su ih na Kosovo i uzimali su im organe u klinici "Medikus" na periferiji Prištine. Ali Izrael je ispao za nešto bolji od naših suseda - od Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije koje su glasale za. Milova Crna Gora time je pokazala da su za nju važnije veze sa okorelim mafijašima i narko kartelima, a verovatno je slično u Makedoniji i Bugarskoj. Da li i Janezi imaju isti kompas kao montenegrini?

 3. milorad says:

  Znači naši europski prijatelji su glasali da mafija sa kosova udje u interpol, nije ni čudo kad su ortaci u trovačkom poslu.Zaista je neophodno da prekinemo ludilo sa pridruživanjem, oni ne žele da im se pridružimo, oni žele da nas PROGUTAJU.Jbš civilizaciju kojoj je narko trgovina iznad svakog moralnog i kulturnog načela.Eu je apsolutno pokazala da je narko kartel bez presedana, i što je nazanimjivije oni truju svoje gradjane pre svega.

 4. Posmatrac says:

  Srbi na prvom mjestu treba da zahvale Dusanu Dundjeru a potom Rusima kod kojih on ima veliki ugled. To je Dusanova bransa, on je obavjestajac i strucnjak za kriminal i terorizam. Bog te pozivio Dusane I sve koji tebe podrzavaju.

 5. Posmatrac says:

  Lijepo je sto ste dali ovaj spisak da znamo ko su nam prijatelji, ali dajte spisak onih koji su glasali za ulazak, pa da znamo ko su nam otvoreni neprijatelji.

 6. Belgrade says:

  Kad su nam to brdsko planinski guslarski njakavci bili braća? Cijeli vijek samo kake uz gusle o nekom svom cojstvu i junastvu. Od sifilisa obolelog vladike Rada pa na ovamo samo muzu i mrze Srbe i Srbiju. Od tzv "gajetasa" čiji je tipični izdanak (rodjen u mestu Gaeto u Italiji) Jovo Kapicic preko krvnika Djilasa do Mila. Od okupatorskih hardi koje su 1945 okupirali Srbiju do ovih koji se licu sa Siptarima, Hrvatima i Amerima. Nikad nam Crnogorci nisu bili prijatelji. Jedini oni u Evropi i svetu se još dele po plemenima.

  • Deda Micko says:

   Srbiji nece svanuti sve dok ne protera sa njene teritorije poslednjeg Crnogorca i poslednjeg Hrvata. To je uslov preporoda.

   • Posmatrac says:

    Ajd da I ti micko reces nesto pametno.

   • Miraš says:

    Bespotrebno se opterećuješ jer Crnogorci u Srbiji se sve više izjašnjavaju kao Srbi. Ranije je postojala i partijska preporuka da svako ko se doselio iz Crne Gore treba da se izjašnjava kao Crnogorac. Izgleda da bude se i njihova nacionalna osećanja i kad im se ovako u novije vreme traži da se ponašaju antisrpski e onda oni to ipak ne žele. Posebno su bili uvredjeni i nezadovoljni sa matičnom državom Crnom Gorom što na referendumu iz 2006 godine o nezavisnosti Crne Gore njima nije bilo dozvoljeno da učestvuju. Tada su ih iz Crne Gore odbacili kao sumnjivu kategoriju. Po poslednjem popisu stanovništva iz 2011 godine Crnogoraca u Srbiji ima 38.527 što je za 30.000 manje nego po prethodnom popisu iz 2002 godine kada ih je bilo 69.049. Idući dalje unazad po popisu iz 1991.godine bilo ih je 118.934. Najviše ih je bilo po popisu iz 1981 godine 147.466. Na prvom popisu posle Drugog svetskog rata iz 1948 godine Crnogoraca u Srbiji bilo je 74.860, a na poslednjem popisu iz 2011 godine bilo ih je 38.527. Ako se ovim trendom nastavi onda na sledećem popisu za 2 do 3 godine biće ih oko 20.000. Nema potrebe za proterivanjem nego bojim se da ćemo ih morati praviti i to kako znamo i umemo.

   • Miraš says:

    Još je interesantnije kada se pogleda stanje u Crnoj Gori po popisu iz 2011. godine. Crna Gora je država od 620.029 stanovnika, ali Crnogoraca u njoj ima 278.865 što je 44,69%. Srba ima 178.110 što je 28,73%. Zatim slede Bošnjaci 54.605, pa Albanci 30.439. Muslimani 20.537. itd. Zbog srbomrženje Milo ne može da pobedi na izborima niti da sastavi vladu bez pomoći Bošnjaka i Albanaca te to je dodatni razlog zašto je njemu Priština draža od Beograda. Srbi u Crnoj Gori su na udaru jer nad njima svim sredstvima vrše desrbizaciju i crnogorizaciju. Zbog njih mi imamo razloga da idemo u Crnu Goru, nije u redu da ih zaboravimo.

  • Velika Metla says:

   Belgrade,kad već pomenu bistrino Jova Kapičića,samo da te potsetim da je taj isti Jovo,nema drugog Jove do samo ovoga Jove Kapičića,živeo u tom tvoj najustaškijem gradu na svetu Crnogradu 50 godina,i ne nađe se JEDAN jedini "srbin" s velikim mOOOdima da ga skemba,nego vam je uterao strah da ni pprdnuti niste smeli! A inače taj DA DA TAJ JOovo izjavio kako je samo u Beogradu sa svojim partizanima pobio 13 hiljada Srba,i da bi opet još više kad bi mu se ukazala prilika! Toliko o vašem "junaštvu"! I ne upoređuj časne Crnogorce sa "montenegrinima" i komunjarsko-bratstvo-jedinstveničkim ološima u našem narodu! Toliko pismen bi morao biti da razlikuješ crnogorce od "montenegrina"! Svi crnogorci su Srbi,ali nisu svi Srbi crnogorci,jer ima Srba svuda na Balkanu!

 7. vanja says:

  U vecini slucajeva zemlje treceg sveta koje nisu priznale Kosovo. Zemlje Oksidenta sve su na listi koja je podrzala ulazak Kosova u Interpol. To me podseca da je jedino Kenjanski bataljon unprofora pokusao da odbrani Srbe iz Krajine od Tudjmanovic legija.

  • Krajisnik says:

   Nista oni nisu pokusali a ni pomogli.

 8. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Gde je 116 navodnih država koje su priznale Kaubojsku fabriku i distributivni centar šiptarskih dilera tzv.Kosova republjik ???

 9. deda mraz says:

  gde su mu prijatelji ukrajinci sa judasom porosenkom.jebo ga on i sto je Rusima gurao prst u oci zbog njih.

 10. padre says:

  A prije ovga, kao, nije bilo jasno?

 11. Pera pekar says:

  A sto malo Matija Beckovic sa sve cerkicom i ostalim salonskim mudrijasima ne ode malo u svoju milogoru pa tamo nek pametnije a nas Srbe i Srbiju postede svog pametovanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *