САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Ево шта Србија мора да уради ако хоће у ЕУ!

САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Ево шта Србија мора да уради ако хоће у ЕУ!

1 маја 2018

Посланик СРС Миљан Дамјановић затражио је одсутајање од придруживања ЕУ и упозорио да признање Косова и Метохије као независне државе неће бити крај уцена из Брисела.

Дамјановић је рекао да, ако Александар Вучић одлучи да почини издају и призна Косово, следе друге уцене ЕУ, а на првом месту давање 10.000 хектара земље Хрватској као и увођење санкција Русији.Дамјановић је у емисији “Без цензуре” оштро критиковао Бриселски споразум чијим је потписивањем, по њему, почињена издаја. Он а цитирао делове Бриселског споразума који доказују да су Ивица Дачић и Александар Вучић признали да је за њих “Косово држава”:

Против наставка Бриселских преговора заложили су се и председник Српске деснице Миша Вацић и председник ДСС Милош Јованић.

Вацић је рекао да је подржавао Бриселски споразум када је потписан, али да Албанци нису испунили своје обавезе из њега.

Јовановић је подсетио да су Дачић и Вучић Бриселским споразумом преостале српске инсититуције предали Шиптарима и напаравили катастрофу по интересе Србије и српског народа.

Гост емисије био је и заменик председника СПС  Драган Марковић критикова је оштру реторику осталих гостију.

(Правда)

KOMENTARI4 коментара

 1. Popara Dorcol says:

  Шта друго очекивати од владајуће хунте Вучића

 2. Dusan says:

  Zna zato predsednik ali zurbe nema resenje za ulozak svi mi znamo ali ne zurimo mi naopako ima dotle ima sedam godina ko zna sto ce biti za to vreme.zato polako ali kosovo nedamo to oni znaju niti ce mo uvoditi sankcije bilo kome na njihov mig.a sa hrvatima mora biti dogovora ako mi njima damo 10000 onda i oni nama dodju 3700 na onoj strani.

 3. Velika Metla says:

  САДА вам је јасно??? Ајдееееее........?! Хахахахахахаха........!!!

 4. evangelist says:

  Mi smo jedina zemlja u svetu koja bi ulaskom u uniju izgubila sve, a ne bi tobila ništa što već ima ili nema a nije nikad ni imala. S druge strane ako se suprotstavimo uniji, mi to nemamo čime, onda počinje osvajanje Srbije vojno i na druge načine. Šta će brže dovesti do propasti Srbije mi srbi ćemo to prvi saznati. (Mali lazanski)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u