САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Ево шта Србија мора да уради ако хоће у ЕУ!

SADA JE SVE JASNO: Evo šta Srbija mora da uradi ako hoće u EU!

1 maja 2018

Poslanik SRS Miljan Damjanović zatražio je odsutajanje od pridruživanja EU i upozorio da priznanje Kosova i Metohije kao nezavisne države neće biti kraj ucena iz Brisela.

Damjanović je rekao da, ako Aleksandar Vučić odluči da počini izdaju i prizna Kosovo, slede druge ucene EU, a na prvom mestu davanje 10.000 hektara zemlje Hrvatskoj kao i uvođenje sankcija Rusiji.Damjanović je u emisiji “Bez cenzure” oštro kritikovao Briselski sporazum čijim je potpisivanjem, po njemu, počinjena izdaja. On a citirao delove Briselskog sporazuma koji dokazuju da su Ivica Dačić i Aleksandar Vučić priznali da je za njih “Kosovo država”:

Protiv nastavka Briselskih pregovora založili su se i predsednik Srpske desnice Miša Vacić i predsednik DSS Miloš Jovanić.

Vacić je rekao da je podržavao Briselski sporazum kada je potpisan, ali da Albanci nisu ispunili svoje obaveze iz njega.

Jovanović je podsetio da su Dačić i Vučić Briselskim sporazumom preostale srpske insititucije predali Šiptarima i naparavili katastrofu po interese Srbije i srpskog naroda.

Gost emisije bio je i zamenik predsednika SPS  Dragan Marković kritikova je oštru retoriku ostalih gostiju.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Popara Dorcol says:

  Šta drugo očekivati od vladajuće hunte Vučića

 2. Dusan says:

  Zna zato predsednik ali zurbe nema resenje za ulozak svi mi znamo ali ne zurimo mi naopako ima dotle ima sedam godina ko zna sto ce biti za to vreme.zato polako ali kosovo nedamo to oni znaju niti ce mo uvoditi sankcije bilo kome na njihov mig.a sa hrvatima mora biti dogovora ako mi njima damo 10000 onda i oni nama dodju 3700 na onoj strani.

 3. Velika Metla says:

  SADA vam je jasno??? Ajdeeeeee........?! Hahahahahahaha........!!!

 4. evangelist says:

  Mi smo jedina zemlja u svetu koja bi ulaskom u uniju izgubila sve, a ne bi tobila ništa što već ima ili nema a nije nikad ni imala. S druge strane ako se suprotstavimo uniji, mi to nemamo čime, onda počinje osvajanje Srbije vojno i na druge načine. Šta će brže dovesti do propasti Srbije mi srbi ćemo to prvi saznati. (Mali lazanski)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *