САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО! Откривено ко управља Македонијом!

SADA JE SVE JASNO! Otkriveno ko upravlja Makedonijom!

1 marta 2017

512998_img650x420_img650x420_crop macedonia 56

Stejt Department je u saopštenju pozvao predstavnike svih partija u Makedoniji da „bez daljeg odlaganja“ oforme novu vladu koja „ozbiljno ometa demokratski i ekonomski razvoj zemlje i evroatlantske integracije“.

Saopštenje Stej Department glasi:

„Zajedno sa našim NATO saveznicima i partnerima u Evropskoj uniji, Sjedinjene Države su pomno pratile proces formiranja vlade u Makedoniji koji je započeo nakon parlamentarnih izbora 11. decembra 2016. godine.

Sjedinjene Države pozivaju makedonske lidere da oforme novu vladu bez daljeg odlaganja, na način koji je u skladu sa ustavom Makedonije i njenim težnjama da se priključe Evropskoj uniji i NATO-u.

Formiranje nove vlade koja će biti posvećena vladavini prava i implementiranju neophodnih reformi pomoći će da se okonča politička kriza koja ozbiljno ometa demokratski i ekonomski razvoj zemlje i evroatlantske integracije.

Sjedinjene Države pozivaju sve partije da interes Makedonije i njenih građana stave iznad svega, da rade zajedno i konstruktivno, ali i da u potpunosti implementiraju sve obaveze iz Pržinskog ugovora.“

KOMENTARI4 komentara

 1. Ojde seee says:

  Rat rat, rat, 89% mrtvih ljudi, se je mrtvo...

 2. ilija krneta says:

  balkanom posle milosevica upravlja stipe mesic

 3. lilit says:

  Pa i sa Srbijom upravljaju sa strane!

 4. Ojde seee says:

  Vonzemйani, rakovode sa strane... eu йe vonzemйanska, usa йe йoš čelovečeska, a balkan йe adam i eva, bibliйa. Spasiče se australiйa, tamu su kenguri. Ovo se drugo ide na йupiter, a i balkan kan spasiče se, oti su dibidus prosti...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *