САДА ЈЕ СВЕ КРИСТАЛНО ЈАСНО: Ево који народ је најстарији на Балкану! (ВИДЕО)

SADA JE SVE KRISTALNO JASNO: Evo koji narod je najstariji na Balkanu! (VIDEO)

25 marta 2021

U drugoj epizodi emisije „DREVNI TRAGOVI“ na RAS televiziji, Goran Šarić je govorio o Lepenskom viru i stvaranju civilizacije na Balkanu.

Pogledajte celu emisiju „DREVNI TRAGOVI“:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI7 komentara

 1. Karital says:

  Nikad čuo za tog "hrvatskog istoričara"

  • Covid GEJts 2039 says:

   Verovatno jer ne volis da slusas kritiku na vlastitu "istinu". Ipak ste vi samo lopovski krizari, genocidasi nad domorocima, spaljivaci zena (" vestica"), podrzavatelji hitlera i musolinija, degenerika habzburga i ostalog olosa. Od vas se ne ocekuje apsolutno nista.

   • Karital says:

    Čovjek je srpski istoričar, a vi uporno ne govorite istinu.Njemu se očito sviđa da bude Srbin, tako se osjeća i neka mu bude.Kao od vas se nešto čekuje pametno?

  • Beli Orao says:

   Om je mlađa generacija koja je shvatila svoje pravo porijeklo Srbsko , teolog je i vrlo objektivan ! Otome kako su nastali Kroati zna se nasilno katoličenje Srba sa novim imeno Kroati kao naroda tj. razbijan je Srbski korpus na Balkanu pošto smo bili najmnogobrojniji kao cjelina . To je učinila Germanija u sprezi sa Vatikanom i tadašnjim papom klerikom ! Goran je samo shvatio da je Srbin a kroz teologiju je to najbolje mogao da nauči jer slažući pucale istorije je došao do tog saznanja!!!

   • Veliki brat says:

    Goran Šarić je Srbin i nije povjesničar, već teolog.

    • Morlak says:

     Šarić je po oci Beranac, po majci iz Cavtata.To što ga ovde nazivaju "hrvatski istoričar" govori o ovdašnjim medijima, a ne o njemu:Čovek n i j e istoričar već magistar teologije i nezavisni istraživač. Jel poznajete toliko hrabrog, obrazovnog i oštroumnog Hrvata da javno iznosi stavove o Srbima, koje on iznosi. Takav ne postoji. Ovde se radi o Vasojeviću rodjenom u Rijeci, koji je jako obrazovan, angažovan i hrabar. Samo da je u d o b r o j nameri!

 2. Srb says:

  Jasno je. Ali cinjenice prvo nece prihvatiti srpski nato-haski istoricari sa filozovskog u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *