САКАШВИЛИ У СТРАХУ ПОНАВЉА: „Путин се заклео да ће ме обесити за тестисе!“

САКАШВИЛИ У СТРАХУ ПОНАВЉА: „Путин се заклео да ће ме обесити за тестисе!“

12 новембра 2016

putin-russia-434

Бивши руководилац Одеске области Украјине Михаил Сакашвили је на прес-конференцији изјавио да никада неће играти на страни Русије.

Ова изјава била је одговор на коментар да би се његови позиви на превремене парламентарне изборе могли оценити као заступање руске позиције.

– Ви озбиљно мислите да човек коме је Путин обећао да ће га обесити за тестисе може да игра на Путиновој страни? На његовој страни данас су оне псеудопатриоте који узвикују да воле Украјину, док по земљи шета стотине хиљада људи са оружјем. Руску игру играју они који су у својим извештајима о приходима навели милионе, а пре тога су народ позвали да крене на војску – изјавио је Сакашвили, преноси портал Страна.уа.

Раније су медији објавили да Сакашвили жели да издејствује превремене изборе у Украјини.

(Цео чланак можете да прочитате на сајту Руска реч)

KOMENTARI2 коментара

  1. Kulak says:

    Odesa je grad od milion stanovnika na obali Crnog mora u sa ruskojezičnim i rusofilskim stanovništvom.Oduvek je poznata kao ruska tvrđava i pružila je snažan otpor nacističkim okupatorima u 2.svetskom ratu.Od pre par godina kako su Ameri instalirali banderovski fašistički režim u Kijevu,provodi se neviđeni teror nad ruskojezičnim stanovništvom.U Domu Sindikata u Odesi banderovci su pre dve godine žive spalili nekoliko stotina ljudi.Nakon toga banderovci su iz Gruzije doveli sumanutog diktatora Sakašvilija i postavili ga za guvernera Odeske oblasti.Herojskom gradu Odesi i narodu Odeske oblasti treba na sve načine pomoći da slome fašističku okupaciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u