САКАШВИЛИ У СТРАХУ ПОНАВЉА: „Путин се заклео да ће ме обесити за тестисе!“

SAKAŠVILI U STRAHU PONAVLJA: „Putin se zakleo da će me obesiti za testise!“

12 novembra 2016

putin-russia-434

Bivši rukovodilac Odeske oblasti Ukrajine Mihail Sakašvili je na pres-konferenciji izjavio da nikada neće igrati na strani Rusije.

Ova izjava bila je odgovor na komentar da bi se njegovi pozivi na prevremene parlamentarne izbore mogli oceniti kao zastupanje ruske pozicije.

– Vi ozbiljno mislite da čovek kome je Putin obećao da će ga obesiti za testise može da igra na Putinovoj strani? Na njegovoj strani danas su one pseudopatriote koji uzvikuju da vole Ukrajinu, dok po zemlji šeta stotine hiljada ljudi sa oružjem. Rusku igru igraju oni koji su u svojim izveštajima o prihodima naveli milione, a pre toga su narod pozvali da krene na vojsku – izjavio je Sakašvili, prenosi portal Strana.ua.

Ranije su mediji objavili da Sakašvili želi da izdejstvuje prevremene izbore u Ukrajini.

(Ceo članak možete da pročitate na sajtu Ruska reč)

KOMENTARI2 komentara

  1. Kulak says:

    Odesa je grad od milion stanovnika na obali Crnog mora u sa ruskojezičnim i rusofilskim stanovništvom.Oduvek je poznata kao ruska tvrđava i pružila je snažan otpor nacističkim okupatorima u 2.svetskom ratu.Od pre par godina kako su Ameri instalirali banderovski fašistički režim u Kijevu,provodi se neviđeni teror nad ruskojezičnim stanovništvom.U Domu Sindikata u Odesi banderovci su pre dve godine žive spalili nekoliko stotina ljudi.Nakon toga banderovci su iz Gruzije doveli sumanutog diktatora Sakašvilija i postavili ga za guvernera Odeske oblasti.Herojskom gradu Odesi i narodu Odeske oblasti treba na sve načine pomoći da slome fašističku okupaciju.

    • Batina says:

      Na tome se radi ne brini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *