САЛВИНИ „ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ“ ЦЕЛОЈ ЕВРОПУ: „Европској унији су битни банкари и мигранти, а мени је битан мој народ!“

SALVINI „OČITAO LEKCIJU“ CELOJ EVROPU: „Evropskoj uniji su bitni bankari i migranti, a meni je bitan moj narod!“

4 maja 2019

U samo jednoj godini strani građani su počinili 250.000 kriminalnih radnji, od kojih su 55 odsto bile pljačke, 51 odsto ekspolatacija putem prostitucije, 45 odsto iznude, 40 odsto silovanja – 1500 silovanja u jednoj godini!

Bivši italijanski premijer i sadašnji ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini očitao je pravu lekciju iz patriotizma predstavnicima Evropskog parlamenta, naglasivši da će njemu uvijek prioritet predstavljati Italijani.On je upozorio da je Evropska unija postavila pogrešne prioritete i da ne čini ništa da zaustavi nasilje koje je u Evropu došlo sa migrantima. Ministar je naglasio da se uopšte ne radi o ratnim izbjeglicama, kako se to obično potcrtava, već o veoma opasnim ljudima.

„Zabrinut sam prije svega kao otac i italijanski građanin. Čujem ovdje se traže zahtjevi da se primi još migranata, ili Hrvatska traži da dobije evro i uđe u zonu šengena“, kazao je Salvini a zatim upozorio na ono što smatra da su pravi problemi EU:

Budite oprezni! U Italiju je prethodnih godina ušlo 600.000 lažnih migranata, i to ne izbjeglica iz rata, jer njih šalju kući.

U samo jednoj godini strani građani su počinili 250.000 kriminalnih radnji, od kojih su 55 odsto bile pljačke, 51 odsto ekspolatacija putem prostitucije, 45 odsto iznude, 40 odsto silovanja – 1500 silovanja u jednoj godini!

A šta čini Evropa? Ne čini ništa! Ona uvodi ‘klimatskog migranta’ ako da već nismo imali dovoljno problema“, napomenuo je Salvini.

Kritikovao je pogrešne ciljeve EU, kao što je proširenje, umjesto da se bori sa gorućim pitanjima njenih građana.

„Diktator Erdogan, koji želi da njegova Turska postane članica EU, ne priznaje genocid na 1,5 miliona Jermena, što predstavlja prvi holokaust u istoriji“, kazao je on i koristeći metaforu pozajmljenu iz sporta, naglasio:

„Sramim se da ovakav čovjek može biti dobrodošao u državu kao što je moja, sa svim počastima, i da neko misli da bi Turska može postati EU članica dokle god nema ubijenih iz ‘Prve lige’ i iz ‘Druge lige’, a u Drugoj ligi su ubijeni Jermeni, ili Italijani u Istri i Dalmaciji koje su ubili Titovi partizani a koje je svako zaboravio“.

Glavni problem Evrope je nezaposlenost, a ne primanje još migranata

„U Evropi danas ima 30 miliona nezaposlenih od kojih 3 miliona u Italiji. Italija ima 5 miliona siromašnih a čak je 3 miliona oni koji su eksploatisani nelegalnim poslovima.

A Junkerova Evropa pomaže velikim i masakrira male!

Govorim u ime nas malih, koji želimo da zaštitimo našu poljoprivredu, pirinač, ulje, mlijeko, pšenicu, ribu, naš način života.

Problem nije populizam, nacionalizam, ksenovofobija, rasizam. Najveći problem je islamski terorizam i nezaposlenost.

Nekoga je strah od Italijana, od izbora, od našeg glasa. Ako se bojite slobodnih izbora to znači da je EU Titanik koji tone“, upozorio je Salvini i poručio:

„Ili će se Evropa promijeniti, ili će je građani promijeniti!

Za nekoga prvenstvo imaju bankari, multinacionalne kompanije i migranti, ali za mene i moju Sjevernu ligu na prvom mjestu su Italijani!“

(In4s)

KOMENTARI4 komentara

  1. Velika Metla says:

    U samo jednoj godini strani građani su počinili 250.000 kriminalnih radnji, od kojih su 55 odsto bile pljačke, 51 odsto ekspolatacija putem prostitucije, 45 odsto iznude, 40 odsto silovanja – 1500 silovanja u jednoj godini! Sve ovo,a još gore se sprema ako se toj divljoj kaubojskoj fukari ne stane na put,nam je donela demoKRADija naci-amerike! Oni su izvor svega bezbožničkog na svetu! Uz DEBELU saradnju,Salvini,tih koji sede tu pored tebe,u "komšiluku",Vatikanu "svetoj hoklici"!

  2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Sve ste vi to gadovi debelo zaslužili, i ne samo to što vam je sada, vi ste gamad koja zaslužuje SVAKO zlo i da se čovek na vas ne sažali, jer ste odvratan narod kao i svaki nacističko-fašističko-vatikanoidni narod. Želimo vam građanski rat u EU i da bude što duži i krvaviji !

  3. samostalan says:

    Da li ce dati bog da i Srbi daju coveka koji ce reci nesto slicno. Ziveo Salvini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *