ШАМАР СРБИЈИ: Високи званичник ЕУ на гробу НАЈВЕЋЕГ ЗЛОЧИНЦА ОВК

ŠAMAR SRBIJI: Visoki zvaničnik EU na grobu NAJVEĆEG ZLOČINCA OVK

4 januara 2019

Potpredsednik Evropskog parlamenta Rajner Viland posetio je memorijalni centar „Adem Jašari“ u Prekazu, a društvo mu je pravio gradonačelnik Srbice (albanski — Skenderaj) Bekim Jašari.

Viland je obišao grob čuvenog teroriste OVK i na taj način poslao veoma lošu poruku Srbiji pred najavljen nastavak pregovora sa Prištinom, prenosi „Srbija danas“.Pored groba, predstavnik Evropskog parlamenta posetio je i druge delove ovog bizarnog kompleksa, kao što je Jašarijev odbrambeni toranj, gde je zvanično vodič pokazao gostu istoriju ratovanja „legendarnog komandata OVK“.

Na kraju obilaska, Viland je na poklon dobio i knjigu — Jašarijev ratni dnevnik na nemačkom.

Vilanda su informisali i o istorijatu porodice Jašari, koliko ih je ubijeno, a koliko ih je preživelo, s osvrtom da ova porodica trenutno broji 26 članova.

Šta je Nemac rekao povodom ove posete, albanski mediji nisu spominjali. Izgleda da je sve vreme ćutao.

KOMENTARI7 komentara

 1. Dejan says:

  Ovo je taj potpredsednik EP u pristrasnoj misiji!!!! https://getosrbija.box.com/s/fcrf1wblsmbmzmll7kgjbskd3hbmqe11

 2. Velika Metla says:

  Nacista posetio grob baliste??? I šta tu ima čudno? Ništa!

 3. Slobodanka says:

  Ne smatram da je ovo šamar Srbiji. Udario je Rajner šamar sam sebi. Svako predstavlja sam sebe, pa evo i on se predstavio. Otkad je Srbima bitna mera šta će uraditi tamo neki Nemac?

 4. milorad says:

  verovatno je odradio lep honorar, i soš neu bla bla birokratsku posetu iz EU pretvorio u parice:)+ putni troškovi normalno, tako političari i birokrate u EU i funkcionišu ,ali neće još dugo.

 5. pravda says:

  Nije mi jasno ,sta ove nase BITANGR rade.NEMACKA NIKAD NIJE BILA PRIJATELJ SRBIMA ,NITI CE KADA BITI. Zato STOP LIDL-ovima STOP EU i NATO fasistima

  • Gardista says:

   Pa nemojte pazariti i oni ce otici. Vrlo jednostavno. Jedimo domace iz domace kuhinje, koja polako odumire jer su nas navukli na preskupo EU smece.

 6. Budi Bog s nama says:

  Ali šta je sad problem šamar? Okrenućemo kao i obično i drugi obraz, a tek kada budemo mogli obićićemo i mi jašarijev grob ali sa Jocom bageristom da malo preoremo i učinimo zemlju dobro nađubrenom za šljivike i kukuruzna polja. Biće rakije i proje, batalite ljudi više te dosadne gmo sendviče AVcezara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *