ШАМАРАЊЕ СРБИЈЕ – НЕТАНЈАХУ ПОЗВАО КУРТИЈА НА ОТВАРАЊЕ АМБАСАДЕ КОСОВА У ЈЕРУСАЛИМУ

ŠAMARANJE SRBIJE – NETANJAHU POZVAO KURTIJA NA OTVARANJE AMBASADE KOSOVA U JERUSALIMU

28 februara 2021

Predsedniku Pokreta Samoopredeljenje Aljbinu Kurtiju mnogi lideri uputili su čestitke povodom ubedljive pobede na izborima 14.februara, među njima je i čestitka izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, piše Reporteri.U čestitki koju je Netanjahu 17. februara, uputio Kurtiju, pozdravio je sporazum o uspostavljanju diplomatskih odnosa, rekavši da se nada novoj etapi u razvoju odnosa između Kosova i Izraela.

Netanjahu, između ostalog, pominje otvaranje kosovske ambasade u Jerusalimu, i navodi da će pozvati Kurtija na otvaranje ambasade, uprkos činjenici da je Pokret Samoopredeljenje najavio da će preispitati odluku o otvaranju te ambasade u Izraelu, preneo je Kosovo onlajn.

KOMENTARI16 komentara

 1. petar says:

  trebalo je odmah prekinuti odnose sa izraelom.

  • Željko says:

   Još jedni "vaši prijatelji" vam lupaju šamar za šamarom!

 2. Ivana says:

  Bravo Židovi šiftarska mafija važnija no pošten srpski narod. Tako veličaju i ustaše nema veze šta su ih klali zajedno sa Srbima u Jasenovcu. Nema veze šta je u Zagrebu parkiralište na mestu srušene sinagoge. Pljuju po Srbima i našim žrtvama uzdižu sebe još malo će i naciste faliti stvarno možda je Hića .... ha šta mislite?

  • Veliki brat says:

   Koga boli uvo za savezništva i protivništva od prije 70+ godina? Samo vas u Srbiji. Novo vrijeme, nova savezništva. Ništa nije vječno.

 3. petrovgrad says:

  Šiptari ne doživljavaju da je Kosovo američka tvorevina. Ameriku ne vole. Njihovo uverenje je Da je htela Amerika da se ozbiljno pozabavi Kosovom, priznala bi Srbija nezavisnost milom ili silom, ili bi okupirali celu Srbiju.Nije Srbija jača od Amerike. Nakon 1999 godine svaka porodica Šiptarska je dobila od Saudijske Arabije po 50.000 dolara bezpovratno za obnovu kuća. Amerika fizičkim licima i pojedincima nije dala ni dolar. Fanasirala je samo infrastruktuarne projekte i programe i zadužila Kosovo. To su komercionalni aranžmani. Kosovo je projekat islamskih država i islamske lige.Tako da Šiptari zarad amera neće se zameriti muslimanima i da ostvore ambasadu u Jerusalimu. Hteo je Vučić na ih nasanka, ali lukavi su azijati osetili su zamku, kao pacovi mišomor.

 4. petrovgrad says:

  Šiptari se ne zaklinju na bibliju kao Amerikanci, već na Kuran kao i ostali Muslimanski svet. Islam i Hrišćanstvo nije isto.

 5. I Love persida says:

  O čemu pričamo? Pa zar nije lično naš prezident Vuči išao kod Trampa da se izgrli sa Tačijem i da Izraelu da blagoslov priznanja Kosovske države? Onaj mali Dači ide svuda po Africi da ljudi povuku priznanje u zemljama kao: Džibuti, Papua i sličnim kao da su one bitne kada Vuči direktno daje mogućnost Izraelu da obavi šta treba. Sad vi uporedite važnost Izraela i Afričkog sela. Kao da nije u pitanju krajnje licemerje. A sada? Kao kriv Izrael, ma nije nego.. a blagoslvio Vuči. Pa Tramp je tražio Nobelovu nagradu za ovo, lično pred njim su se grlili tači i vuči, čovek tramp sam je posvedočio o tome.

  • Miraš says:

   Blagoslov Izraelu je dao Tramp. Glavno pitanje je zašto je išao u Vašington. Da li RIO Tinte (Rotšildova firma, dakle Rotšild) uslovljava: izgradiću u Srbiji rudnik litijuma ako što više država prizna Jerusalim za glavni grad Izraela. I zgrabiše dva pigmejca manjeg Kosovo* i nešto večeg Srbijicu. Razlog 2: NATO-u itekako odgovara izgradnja autoputa ka Kosovu (na kraju puta stiže se do Drača) i železnica od Srbije do Drača, koja isto kao i autoput na drugoj strani ide preko Bugarske do Crnog mora. Pravi horizontalno povezivanje Albanija-Bugarska preko teritorije Srbije, da li je i to za srećnu budućnost budućnost naše dečice.

 6. 1389 says:

  Lažna država čestita lažnu državu ima li veće budalaštine od ove informacije? Neka se izljube i čestitaju, neka se ponadaju ali božji plan je drugačiji. Propast će i Kosovo i Izrael. Na budućoj mapi sveta stoje nove države ali Kosova, Izraela, Amerike i Turske nema... Srbija da prizna Palestinu i obezbedi priznanje Kurdima...

 7. Beli Orao says:

  Netanjahu đubre jedno vežeš sa sa đavolom !!!

  • Kosovac says:

   @ Beli Orao, …..Nemoj da štitiš ovog sorošoida Netanijahu. Biće da je obratno. Ustvari, bolje je da kažemo „Ko će koga, ako neće svoj svoga“.

 8. Zorana says:

  Jos jedna izdaja i zlocin protiv Srba koji je ucic potpisao.

 9. milorad 5 says:

  hahaha, pa šiptarski pokrovitelji i šefovi su DREKTNA pretnja IZRAELU,nemam pojma šta im netenjahu, pakuje ali to nije dobro za šiptare sigurno.

 10. Pravda says:

  Pa onaj (AV) ko je najzasluzniji nije pozvan, sramota.

 11. Sančo Pansa says:

  Šiptari su ovim potezom puacali sebi u već klimave noge i sada su navukli na sebe gnev sveg muslimanskog sveta i već se spremaju povlačenja priznanja tzv Kosove države, baš su upali u klopku...

 12. Baki says:

  Pa čine nam uslugu, sada će Arapi da pošize kad šipci odu tamo i ima da im povlače priznanja masovno !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *