ШАМАРЧИНА ШИПТАРИМА – СТИГЛА ПОТВРДА: Јамајка није признала тзв. Kосово

ŠAMARČINA ŠIPTARIMA – STIGLA POTVRDA: Jamajka nije priznala tzv. Kosovo

21 februara 2020

Tači je juče napisao na Tviteru da je od ambasadorke Vljore Čitaku obavešten da je Jamajka priznala kosovsku nezavisnost.

Ministarka spoljnih poslova Jamajke, Kamina Džonson Smit, demantovala je na svom Tviter nalogu tvrdnje predsednika privremenih institucija u Prištini Hašima Tačija da je ta država priznala nezavisnost tzv. Kosova.Tači je juče napisao na Tviteru da je od ambasadorke Vljore Čitaku obavešten da je Jamajka priznala kosovsku nezavisnost.

Ministarka spoljnih poslova Jamajke, Kamina Džonson Smit, retvitovala je Tačijevu objavu, uz kratak, ali jasan komentar, da „Jamajka ne priznaje Kosovo kao nezavisnu državu“.

Samoproglašeni kosovski premijer Aljbin Kurti izrazio je prethodno zahvalnost Vladi Jamajke i narodu te zemlje na navodnom priznanju nezavisnosti tzv. Kosova.

– Želim da zahvalim narodu i Vladi Jamajke, kao i premijeru Endru Holnesu. Radujem se saradnji i iskazujem zahvalnost Kosova u svim budućim saradnjama – napisao je Kurti u četvrtak na svom Tviter nalogu.

KOMENTARI2 komentara

  1. filip says:

    Nije to šamar, znaju oni jako dobro čije otimaju. Bio sam dete kada sam gledao TV dnevnik u kome su "jadni" šiptari bežali od hodže preko Šare i dolazili sa mnogo "imovine" na brdskim konjima na Kosovo i Metohiju gde u dobijali sve ono što u Albaniji nisu imali. Sada otimaju i tvrde da je to njihovo. Pamtite sve ovo doći će vreme kada će morati sve to da vrate.

  2. KRO-at strašnomlat says:

    A neko je poverovao šiptaru ???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *