САМИ СЕ ОДАЈУ: У част победе над фашизмом, Зеленски је поставио фотографију нацисте са симболом СС дивизије

SAMI SE ODAJU: U čast pobede nad fašizmom, Zelenski je postavio fotografiju naciste sa simbolom SS divizije

10 maja 2022

PREDSEDNIK Ukrajine je, u znak sećanja na pobedu nad fašizmom, na svom zvaničnom telegram kanalu postavio izbor fotografija sa „jakim tekstom”.



Na prvom – ukrajinski nacista sa simbolom 3. SS Pancer divizije „Totenkopf”.

Zelenski je kasnije izbrisao objavu. Ali na Internetu će informacije ostati zauvek.

Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“, da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Rusije, Oružane snage napadaju samo vojnu infrastrukturu i ukrajinske trupe i od 25. marta su završile glavne zadatke prve etape – značajno su smanjile borbeni potencijal Ukrajine. Glavni cilj u ruskom vojnom resoru je oslobođenje Donbasa.

KOMENTARI



6 komentara

 1. Kulak says:

  Taj Zelenski je novi Hitler. Zlikovac i nacistički monstrum.

  • milirorad5 says:

   Grešiš,on je samo dobro plaćeni glumac,sa nacizmom on nema veze ali je verovatno satanista ili u nekom sličnom "okultnom" krdu i bisex dečko.Svi sitni krompirići koji pretenduju na neko glumačko mesto kao što je ovaj sad zaposlen u "novom svetskom poretku" moraju obavezna da budu ozbiljno sexualno razbušeni od VRHA koji ih angažuje.To je sistem RITUALNE "patronizacije" i egzerciranje MOĆI onoga koji je "inicijator"i mentor:)Zato muškarcima koji NISU homići ili bar bisex tu nema mesta,a osim toga se generalno smatra da su muškarci sa takvim seksualnim karakteristikom poslušniji i oportunisti podložniji manipulaciji.Njemu je guza sigurno razbušena,ali nije naci ialo su NACISTI i uveli ovu praksu koju sam ti opisao za one koji pretenduju na višu hijerahiju u organizaciji.Plus mora da je u srodstvu makar i daljem sa nekim koji je već "brat" u tom društvu,to je bre sve porodični biznis:), i kad sitna stoka to shvati jao si ga "familiji".

   • Gagi says:

    Tako je Milorade, u svetu postoje prestizni univerziteti koji namenski skoluju satansku decu. Zbog toga je to skolovanje konspirativno i zatvoreno za decu ciji roditelji nisu ili vec nemaju neku vodecu satansku ulogu u unistavanju i pljackanju ljudske populacije. Namenski se vec vekovima stvara taj podmladak koji ce da jase ceo svet, danas u nekim promenjenim obrazovnim uslovima. Zbog toga sam bio strasno skeptican u "nasu" politiku kada sam saznao da "nasi" politicari imaju Fulbrajt stipendije i sve ostale zavisno-obavezujuce titule tih raznih konspirativnih organizacija. U nasem slucaju, svi su pohrlili za tim titulama i nekim zvucnijim drustvenim zivotom, skoro svi su zavrsili u Hagu jer su promenili stranu i nisu se rukovodili nalozima svojih mentora koje su morali da ispostuju. Tako da, Zeleni nece da pretekne jer nije uspesno sproveo naloge i nema rezultata.

 2. Petrovgrad says:

  Ispegla ce njih baćuske, ima samo da zvoni.Ruse ne interesuje Ukrajina, to je jadan narod, Nama su i Rusi i Ukrajinci bratski narod. Slamanje neofasizma nazalost nosi zrtve.

 3. rade says:

  On mora da radi sta mu se kaze,djeca su mu u Londonu,a Temza je mutna i duboka.

 4. Karital says:

  Čini mi se da netko na zastavi i kapi ima isti znak.Sjetio se....kod naših istočnih susjeda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *