САМИТ Г20 БИО ЈЕ ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ЗАПАД! Амерички медији откривају болне чињенице

SAMIT G20 BIO JE TEŽAK UDARAC ZA ZAPAD! Američki mediji otkrivaju bolne činjenice

10 septembra 2023

ZAVRŠNA deklaracija samita G20, koji se održava u Indiji, udar je za zapadne zemlje zbog nepostojanja konsenzusa o podršci Ukrajini – objavio je britanski dnevni list Financial Times.

Sa dodatnim preciziranjem: „Ta deklaracija je udarac za zapadne zemlje, koje su tokom prošle godine pokušavale da ubede zemlje u razvoju da osude Moskvu i podrže Ukrajinu“.Financial Times naglašava da jezik tog dokumenta u vezi sa ukrajinskim pitanjem u deklaraciji ukazuje na odsustvo globalnog konsenzusa u podršci Ukrajini.

Prethodno su lideri zemalja G20 usvojili završnu deklaraciju u kojoj se navodi da zemlje G 20 uvažavaju razlike među sobom u ocenama o situaciji u Ukrajini.

Polovina zemalja G20 odbila je da tumači događaje u Ukrajini u interesu Zapada.

KOMENTARI2 komentara

  1. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Bravo. Slobodni svet protiv zapadnog fašizma. Zapadne fasiste treba istrebiti u celosti do zadnjeg...anglosere, nemce,pokatolicene i muslimanizirane sa balkana (zna se koji nisu na zapadnoj strani i ja ne govorim za njih bez obzira na veru ili ime kakvo imaju, oni su naši ljudi). Zalosno da su belci hriscani najgori ljudi na svetu a zbog tih fasista JESU, ubedljivo. Mi sa njima nemamo NISTA i u nikakve saveze sa tim olosem ne smemo da ulazimo, nego u BRICS i ODKB.

  2. Miroslav says:

    Problem Zapada je još od poznate Američke izjave "Amerika i Ostatak Sveta". Zapadnjaci misle da je samo njihov način vladavine najispravniji i jedini oblik kojeg svi na svetu trebaju da prihvate. Kao bezobrazna deca kad nije po njihovom onda urlaju i lupaju sve po kući. Zapadnjacima je previše dopušteno pa je sad došlo vreme da shvate da su niko i ništa, jer postoje i druge nacije i kulture koje su daleko starije od Zapadne, koje ne trebaju da primaju naređenja od narkomansko-pedersko-sadističkog Zapada koji treba još mnogo toga da nauči počevši od poštovanja drugih pa onda sve ostalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *