САМО ЧЕТИРИ ЧОВЕКА ЗНАЈУ ШТА ЋЕ БИТИ СА КОСОВОМ, а међу њима није Вучић

SAMO ČETIRI ČOVEKA ZNAJU ŠTA ĆE BITI SA KOSOVOM, a među njima nije Vučić

5 novembra 2018

U ovom trenutku samo četiri čoveka znaju rešenje za Kosovo, smatra novinar Jakša Šćekić.

On je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve rekao da Srbija u ovom trenutku nije u poziciji da mnogo zateže jer je dosta delikatno vreme.

“Imam drugu teoriju, pošto su Beograd i Priština dali Amerikancima i Rusima da se dogovre šta će biti i kako će biti, a gurnuli smo EU u zapećak, briselski pregovori su klinički mrtvi – u ovom trenutku, mislim da samo četiri čoveka znaju rešenja za Kosovo, a u ta četiri čoveka nisu Vučić i Tači”, kazao je on.

“Znaju Putin, Lavrov, Bolton i Peri…Oni između sebe komuniciraju jer, čuli ste šta je Vučić rekao: ’Ja sam srpski plan rekao Putinu’, premijerka je rekla – Brisel ne zna, mi ne znamo. Bolton je bio u Moskvi, oni su razgovarali, bez obzira što su zvanično rekli da nisu. Imamo pismo onih kongresmena, senatora, kao neki znak da će Amerika nešto da menja”, dodao je Šćekić i zaključio da će se Moskva i Vašington dogovoriti kako da se reši pitanje Kosova.

(B92,Prva)

KOMENTARI7 komentara

 1. Godo says:

  Bas me cudi da tvoji poslodavci ne znaju, britanske sluzbe njenog kraljevskog visocanstva!

 2. Vesko says:

  Kosovo ce biti podijeljeno! Milom. Ili silom. A cini mi se radije milom. Albanci se ne protive podjeli. Samo Nemacki nacisti se protive jer ce to za njih biti poraz. Nakon podjele Kosova Nemacka ce se raspasti na komade.Odnosno njihov EU Rajh. Tako su odredili pravi vladari Univerzuma. SAD nema nista protiv toga, naprotiv. Zato ce nemacki nacisti pokusavati na sve nacine da sprijece podjelu jer to snaci smrt za njihov EU Rajh.

  • milorad says:

   neće biti podeljeno biće vraćeno pod naš suverenitet pod uslovom da ne pobijemo stanovništvo jer im trebaju rudari tamo.Južno od prištine je nenastanjiva opasna zona i tamo niko nema šta da traži, zato su odustali od podele jer sever kosova ne može pripasti šiptarima.I tako sad su šiptari ni na severu ni na jugu.U svakom slučaju ako neko od nosioca kečeta ne poludi tamo, pa izazove rat tako će biti, a čak i ako izazove rat (što je POŽELJNO za srbiju) opet će tako biti samo što šiptara na kosovu skoro uopše neće biti:) TO JE PLAN koji još nije savim izvestan jer niko ne zna šta mafija umišlja tamo.

 3. Gal says:

  biće kako "vojvoda" pukne!

 4. Budi Bog s nama says:

  Da je Vučić jedan od njih onda ni prva trojica ne bi znala šta se tu dešava. Kao da je to sad neka zagonetka, pa svi znamo šta će biti, sve gore po Srbe, eto šta će biti, ono što je i do sada bilo. I kada ne bude tamo bilo Srba, ovi će da ih prave od kartona, pa kad im i to dosadi i ovi Srbi u Srbiji su višak, ima i tu aljbanskih manjina i većina samo da se jave "tu smo."

 5. Jovo Veselinovic says:

  kosovo zavrsena stvar nece vise srbi da ginu za laz kumunjarsku sps srbima bolje u stranim zemljama nego u razarenoj i prodanoj srbiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *