САМО ЈЕДАН ЧОВЕК ЈЕ ИМАО ХРАБРОСТИ ДА ПУЦА У ЛЕГИЈУ: Испалио метак у Улемека из забаве, хтео да провери да ли је панцир добар!

SAMO JEDAN ČOVEK JE IMAO HRABROSTI DA PUCA U LEGIJU: Ispalio metak u Ulemeka iz zabave, hteo da proveri da li je pancir dobar!

27 avgusta 2019

Za vrlo kratko vreme izgradio je pravu imperiju, a bogatstvo mu se procenjivalo na 500 miliona dolara. Oni koji nisu verovali da je svojevremeno pucao u svog telohranitelja Legiju iz sprdnje, kako bi video da li je pancir dobar, ne znaju ko je bio Vladimir Bokan.

U Bokanovoj vili-kancelariji od dva miliona dolara u atinskom predgrađu Glifada, na njegovoj jahti, kao i u vili od 15 miliona dolara u atinskom predgrađu Vula, gde je živeo s porodicom i obezbeđenjem, ređali su se gosti kao što je Marko Milošević, Jova Amsterdam i Milorad Ulemek Legija i mnogi drugi. Atinska štampa pisala je da je Bokanova vila zapravo bila u vlasništvu Marka Miloševića, a da je Vladimir bio njegov čovek.Pre nego što je otišao u Grčku osamdesetih je započeo posao sa cigaretama, a u Atini je upao u oči ogromnim novcem. Osnovao je špedilersku firmu, posedovao je više aviona, brodove kojima je prevozio naftu i cigare.

Neposredno pre ubistva atinskoj televiziji dao je intervju i najavio da će otkriti imena ljudi koji su učestvovali u švercu za koji njega optužuju. Pričalo se da je počeo da preti da će sve da ispriča.

Ubijen je u sačekuši ispred svoje kuće u Grčkoj 8. oktobra 2000. u crnom mercedesu u trenutku kad je pokušavao da parkira automobil.

(Kurir)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Teodora says:

    Pa jel bio dobar pancir? To nisu razjasnili u članku do kraja? Izgleda da se to nije dopalo Legiji pa je hteo da proba da li je dobro instaliran oklop na Bokanovom mercedesu, par godina kasnije! I zamisli, nije bio dobro zašrafljen, otkačilo se par ploča...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *