САОПШТЕЊЕ – СРБИЈА НЕШТО ОЧЕКУЈЕ: Вучић са ВОЈСКОМ СРБИЈЕ у Копненој зони безбедности у наредна 72 сата

SAOPŠTENJE – SRBIJA NEŠTO OČEKUJE: Vučić sa VOJSKOM SRBIJE u Kopnenoj zoni bezbednosti u naredna 72 sata

14 decembra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Milan Mojsilović obići će u naredna 72 sata jedinice Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Obići će više jedinica u Kopnenoj zoni bezbednosti kao i na prostoru juga Srbije u zoni odgovornosti 3. i 4. brigade Vojske Srbije, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

KOMENTARI8 komentara

 1. Dani says:

  Svi svetski mediji su objavili da se sutra formira "vojska"Kosova.Video snimcima prikazuju Pristinu koja je okicena usa zastavama...tek toliko da nam stave do znanja ko ih naoruzava,podrzava i obucava tj.ciju 100%-tnu podrsku imaju.Ujedno javljaju da se sa Kosova iselilo oko 200.000 siptara...pitam se onda koliko ih uopste ima!???Prepusta li se KOSOVO i METOHIJA(u tom slucaju) golobradim nato "vojnicima" na "cuvanje"!?Zbog rudnih bogatstava,zbog Rusije,zbog Kine ili je nesto drugo u pitanju!??

 2. Miraš says:

  "PROVOCIRALI SRBE: Ko je zaista bio u koloni KFOR-a na severu KiM? (VIDEO)" 13-12-2018 15:22 ... U koloni vozila KFOR-a koja je danas otišla na sever Kosova i Metohije, do Leposavića, bilo je Šiptara tvrde Srbi sa severa pokrajine. ... Prema sagovornicima Pravde, vojnici u uniformama KFOR-a provocirali su građane Leposavića, što strani vojnici nikada nisu radili čak ni u vreme barikada i protesta. Oni su Srbima koji su pokazivali tri prsta uzvraćali srednjim prstom zbog čeka građani Leposavića sumnjaju da je reč o Albancima preobučenim u uniforme KFOR-a. ... Ono što je izazvalo sumnju je i to što neka od 45 vozila iz kolone KFOR-a nisu imali obeležja ni natpise ove međunarodne misije.

 3. Vrana says:

  Ovaj put će za Rusiju biti velika sramota ako ne zaštiti svog saveznika.

  • Miraš says:

   Srbija je za svog prvog saveznika uzela EU, Brisel, a ne Moskvu. Visoka predstavnica EU Federika Mogerini i pride portparolka Maja Kocijančić tražile su u Briselu da se sruši park mira da most na Ibru bude pušten u saobraćaj i da se sruši i onaj potporni zidić. Tada nisu razmišljali koje će posledice biti. I sad gle čuda nevidjenog -može prelazeći i preko tog mosta da okupira ceo sever Kosova. Kasno su se setili da strepe ili još gore samo glume zabrinutost za priglupe narodne mase.

   • doktor says:

    predsednik povlaci vojsku u beograd

  • Deda Micko says:

   Hoce nas zastiti malo morgen, upravo mi Aleksandra javlja da ne moze da nadje Putina. Izgleda da je zapao iza vitrine sa knjigama. Putinofili da objasne ravnodusnost Rusije prema svojoj "braci". E, naivni Srbi, pa Rusima je dolar jedini brat.

 4. doktrina soka says:

  Ma zabole me vise za KiM,gledam svoja posla,ovo je zabava za narod,DA SE NE BUNE STO ZIVE U BIJEDI,jer evo nam rata siptari i amerokenjci ce nas napasti,sve sam spakovao i kidam,ako se u drzavi Srbija zarati ponovo,kidaju i siptari.Sto propasti mora neka propadne.

 5. opet ja says:

  Sad kada su njih dvojica dole, borbena gotovost naše vojske je pala za 50% bar. A verujem da Vučko neće ništa da uradi ako Šiptari upadnu. A Šiptari ne moraju odmah da upadnu, pa danas tek formiraju vojsku, ima vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *