САОПШТЕЊЕ СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТА: На Косову се налази преварант, НИСМО ГА МИ ПОСЛАЛИ! ЕВО КО ЈЕ ОН

SAOPŠTENJE STEJT DEPARTMENTA: Na Kosovu se nalazi prevarant, NISMO GA MI POSLALI! EVO KO JE ON

4 oktobra 2019

Metju Vitaker koji je posetio Kosovo pre neki dan nije Trampov čovek i ne predstavlja ni u čemu američku vladu, rekla je portparolka američkog Stejt Departmenta.

„Gospodin Vitaker je privatni građanin. On ne govori u ime američke vlade“, rekla je portparolka Morgan Ortagus za VICE, a preneo KoSSev.Gazeta Express je, na dan kada je Vitaker stigao na Kosovo, izvestila da je na osnovu članaka objavljenih u stranim medijima, Vitaker zapravo pod istragom FBI-ja pod sumnjom da je deo prevarantske kompanije.

Vitaker je vršio dužnost državnog tužioca u SAD-u od novembra 2018. do februara ove godine.

KOMENTARI4 komentara

 1. Slobodanka says:

  SA KOLIKO je Vitaker počašćen na Kosovu ZA SVOJE IZJAVE U KORIST VESELJIJA? Naime pre dva dana Vitaker se pojavio na Kosovu: "Putovao sam širom sveta i čuo za predstojeće izbore na Kosovu. Svestan sam odnosa svoje države Ajove i Kosova i mislio sam da bi bilo dobro doći ovde. Čuo sam za Kadrija Veselija i bio sam uzbuđen što sam danas imao priliku da ga upoznam“, rekao je Vitaker. On je takođe govorio i o motivu da podrži DPK i njegovog lidera Kadrija Veselija, posebno u borbi protiv korupcije...

 2. milorad2 says:

  platili šiptari budućeg robijaša koji skuplja pare da pobegne na n.zeland:)

 3. Djordje says:

  Mora ovaj javni tuzilac da je dosao na kosovo i metohiju da udovoljava sboje nagone nad male nevine siptarcice.Bice tu puno obecanja i veselja!

 4. Velika Metla says:

  Narko-kartel "kosove" je postao isto što i Crnja i još Gora Mila Đukaja,stecište najvećih lopova,kriminalaca,petljavina,neljudi.....,sve u svemu,taloga ljudskog roda,od loše majke i još goreg oca! Izvolite,svi probisveti u "milogoru" i u narko-kartel "kosove" ste dobrodošli. Do daljnjega.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *