САОПШТЕНО ИЗ ВЛАДЕ: Инаугурација Вучића, светски лидери долазе у Београд!

SAOPŠTENO IZ VLADE: Inauguracija Vučića, svetski lideri dolaze u Beograd!

21 maja 2017

Inauguracija predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića biće održana u petak 23. juna.

Prema našim saznanjima svečanom stupanju Vučića na predsedničku dužnost mnoge ugladne ličnosti a među njima i brojni evropski i svetski lideri i političari.

– Vučićeva inauguracija će biti veliki događaj koji će prema svim najavama naići na veliku pažnju svetske javnosti. Prisusvovaće joj mnogobrojni gosti sa svih strana sveta, i sa Zapada i sa Istoka, što će biti važna potvrda ispravnosti politike koju vodi Srbija a koja podrazumeva i evropske integracije ali i očuvanje tradicionalno dobrih odnosa sa Rusijom i jačanje prijateljstva sa Kinom koje je u velikom zamahu. Očekuju se i predstavnici drugih zemalja sa kojima je Srbija u bliskim odnosima – najavljuje naš dobro obavešteni izvor.

Jedino što za sada nije sigurno jeste gde će se održati ceremonija stupanja na dužnost novog predsednika. Za sada su u igri dva varijante, prva je da to bude zgrada Predsedništva na Andrićevom vencu u kojoj je bio kabinet dosadašnjeg predsednika Tomislava Nikolića a druga da svečanost ipak bude održana u Palati Srbija na Novom Beogradu, nekadašnjoj zgradi SIV-a u kojoj se nalazi deo ministarstava Vlade Srbije. Sam Vučić je od proletos najavljivao da bi i predsednički kabinet mogao biti preseljen u Palatu Srbije u kojoj se nalazi predsednički kabinet još iz Titovog vremena a da bi zgrada Predsedništva mogla biti pretvorena u muzej, ali se do sada još ne zna koja će od ovih varijanti na kraju biti izabrana.

– Vučić za sebe i svoje saradnike traži radni kabinet a ne nikakav luksuz ali će u izboru lokacije morati da se uzmu u obzir i mnogi drugi faktori poput bezbednosnih ali i svih ostalih. Zato postoji mogućnost da i on barem na odrađeno vreme ostane na Andrićevom vencu – zaključuje naš izvor.

(Alo)

KOMENTARI5 komentara

 1. punca says:

  Podrsku iz Srbije imaju ,samo ipak treba da su svesni da sami kroje svoju sudbinu .

 2. LILIT says:

  Au, pa on je "novi Tito"!!!! Ko plaća tim beslosvetskim hohšaplerima hotele, dnevnice.... Verovatno će "naš AV" da im plati kao i Šrederu, Bleru i Klintonu od maznutih penzija!!!!!

 3. Za Srbiju says:

  Fotografija govori više od reči. Šizofreni pogled i samozaljubljenost, a kako ga Dodik gleda ...

 4. punca says:

  Srbija je okupirana ali to niko NE SME da kaže javno. Prikriva se veleizdaja!a, zašto ne tražite oslobođanje Srpskog heroja Ratka Mladića .

 5. Mi says:

  "Naići če na veliku pažnju svetske javnosti""Alo". Volela bih da mi samo neko objasni u šta će se taj čovek zakleti, i kome? Koliko je prethodne zakletve poštovao, koliko je zemlju zadužio, ili unapredio, koliko je podigao prosvetu zdravstvo, privredu, kulturu, pravosuđe?.... Koliko Srba će poverovati njegovim zakletvama, i da li uopšte sve to ima smisla? Neću da ponavljam , sve laži izrečene,obećanja pogažena, i očekivanja izneverena. Sad neka famozna najava priče o carevom novom odelu, može li to ikoga fascinirati??? Koliko šupljih tekstova će biti nabacano i potureno sirotinji raji, dok se ona bori da opstane???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *