САРАДНИК НЕМАЧКЕ ВЛАДЕ: Рат у Украјини ће се проширити на целу земљу

SARADNIK NEMAČKE VLADE: Rat u Ukrajini će se proširiti na celu zemlju

17 marta 2015

slaviansk-ukraineSaradnik nemačke Vlade i publicista Kristof Horstel rekao je danas da misli da će rat u Ukrajini ponovo početi, ali da je pitanje da li će se zadržati samo na istoku ili će obuhvatiti celu zemlju.

„Mi zapravo ne znamo šta se tačno dešava, ono što znamo je da se SAD čvrsto drže svog cilja — promene režima u Rusiji, a Ukrajina je samo jedan korak napred ka njegovom ostvarenju“, rekao je Horstel.

On kaže da SAD vladaju u Kijevu, ali da su njihovi strateški planovi u regionu ostali nepromenjeni.

SAD, prema njegovim rečima, imaju za cilj uspostavljanje kontrole nad ruskim velikim resursima, da prekinu prijateljske odnose Nemačke i Rusije, da distanciraju Evropu, stvarajući joj unutrašnje probleme kao i da izvrše pritisak na Evropsku uniju kako bi počela isporuku oružja Ukrajini.

Prema njegovim rečima, Merkelova prati „opštu liniju“ jer želi da umiri Amerikance, kao i da isporuku oružja učini uslovnom.

„Nemačka neće biti prva koja će isporučiti smrtonosno oružje, već će biti jedna od poslednjih članica EU koja će to učiniti“, zaključuje publicista.

KOMENTARI3 komentara

  1. Vuk Samotnjak says:

    Askenjazi ne odustaju nikad kada je lova i rsursi i pitanju. Ovo je treci put u sto godina. I opet Rusija. Sada su tu i americki askenjazi i sefardi i hazari i jezuiti i sva ala i vrana. Nadam se da ce ovog puta polomiti svoje bezumne pohlepne glave i osloboditi covecanstvo posasti, a da ce Rusija vratiti coveku sve ono cime ga je Bog obdario!

  2. Nebojsa says:

    Niko ne pominje druge oblasti Ukrajine, gde se isto tako vodi rat o kome se ne piše. U Harkovu, Odesi i drugim regionima ima dosta proruski pristalica. Povremeno se pojave neke vesti, kao što je bilo u Harkovu na mitingu fašista kad je bačena bomba na njih. Možemo očekivati da kad se nakupi kritična masa nezadovoljnika da će sve eksplodirati i u drugim regionima!

  3. Steva says:

    Svakako da rat ide dalje i nece prestati dok se ne pobede fasisti i ne padne Kijev i dok se ne postavi vlada nacionalnog spasa.Amerika ne odustaje od svog cilja,da promeni rezim u Rusiji,a sve drugo zna se kako ide.Medjutim nece uspeti,jer upravo ovo njeno forsiranje u svemu tome,ima tako veliki kontraefekat,da je i sam Zapad ostao zapanjen,podrskom ruskog naroda predsedniku Putinu.Ruski narod je shvatio,koji su ciljevi Zapada (Amera,EU.Nato-a),rasparcavanje Rusije i otimanje njenih resursa,slika stanja danasnje Ukrajine.Situacija je vrlo teska i drmaticna,Ameri nece lako odustati a Rusi nemaju kuda i nemaju drugog izbora,moraju se braniti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *