Сарадња Треће Србије и удружења „Срцем за бољи Младеновац“

Saradnja Treće Srbije i udruženja „Srcem za bolji Mladenovac“

21 januara 2016

20160121_112153Danas je u Mladenovcu potpisan sporazum o saradnji između stranke Treća Srbija i mladenovačkog udruženja „Srcem za bolji Mladenovac“. Cilj saradnje je učešće na predstojećim lokalnim izbrima na kojima će se pred građane izaći sa pozivom da se zajedno izborimo da Mladenovac razvije svoje potencijale u razvoju banjskog i seoskog turizma, jer je to jedna od najvažnijih razvojnih mogućnosti za ovu beogradsku opštinu.

Takođe, imajući u vidu da je lider udruženja, Dušan Ivanović Libijac poznat kao istrajni borac protiv otvaranja trajnog kampa za migrante na teritoriji oštine Mladenovac, zajednički je kontatovano da se u vremenu velike migrantske krize u Srbiji mora postići što širi društveni dogovor kako bi se maksimalno umanjili efekti ovog globalnog problema.

„Srećan sam što smo danas otpočeli saradnju sa jednom ekipom koja je pokazala kako se državni interes najbolje ostvaruje tako što se krene od sređivanja sopstvenog dvorišta.“, rekao je prilikom potpisivanja Miroslav Parović. On je ukazao i na to su Dušan Ivanović i saradnici započeli borbu protiv izgradnje trajnog kampa za migrante još 2012. godine kada nije bilo ni nagoveštaja današnjih problema, te da su zbog toga preživeli pravu medisjku satanizaciju. „Uvek ću biti za to da se ljudima u nevolji pomogne, pa tako i izbeglicama iz Sirije treba pomoći i prema njima biti čovek. Ali pri tome se nikako ne smeju trajno narušiti prilike u nekom delu Srbije, što bi se svakako desilo u slučaju da Mladenovac postane trajni kamp za migrante“, zaključio je Parović.

KOMENTARIJedan komentar

  1. SRS says:

    Vucicev maliiiiiiiii...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *