САРАЈЛИЈА ПОМОГАО МНОГИМА: Овај лек је моју супругу дигао из мртвих!

SARAJLIJA POMOGAO MNOGIMA: Ovaj lek je moju suprugu digao iz mrtvih!

5 januara 2016

fehrudin-muhic-med-i-dumbir-foto-shutterstock-facebook-1451931536-817707Fahrudin Muhić iz Sarajeva objavio je na društvenim mrežama recept od đumbira i meda, za koji tvrdi da je spasonosan i da je pomogao njegovoj teško oboleloj supruzi.

Kaže da mu savest nalaže da ovaj recept podeli sa svima koji imaju nekog kome je potrebna pomoć.

„Dobijem pre par dana od jedne osobe iz Sarajeva recept na bazi đumbira i meda i evo me među „normalnima“ bez bolova. Žena je imala karcinom endokrinih žlezda i bila je na aparatima 18 dana. Prošla je bez operacije i hemioterapije… Danas puca od zdravlja“, napisao je na društvenim mrežama ovaj Sarajlija.

Recept:

2 veća korena đumbira se očiste i izribaju na najsitnije (može i električna seckalica) i pomeša se sa 1/2 kg domaćeg meda.

Konzumirati ga 3-4 puta na dan.

Koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku, nikako metalnu. Prvi efekti se osećaju 2-3 dana.

Ovaj recept je isprobala i jedna žena koja se sa kašljom patila 3 godine i spešno ga izlečila. Ona se na Fejsbuku zahvalila gospodinu Fahrudinu, ali i pokazala kako je spremala ovaj lek.

Dragi moji prijatelji ovo je Gospodin Fahrudin Muhic iz ZAVIDOVICA!Ovim putem zelim da mu se zahvalim sto sam sa…

Posted by Vesna Funken on Sunday, December 13, 2015

KOMENTARI2 komentara

  1. M.Marko says:

    Pa ovo su stari recepti Jove Mijatovica poznatog travara sa vlasica.

  2. Milutin says:

    2 veća korena đumbira se očiste i izribaju na najsitnije (može i električna seckalica) i pomeša se sa 1/2 kg domaćeg meda ************ jednostavno i logično. đumbir i med su poznati antioksidansi, antikancerogeni. verovatno ova kombinacije multiplikuje, daje sinergiju učinkovinama. kao što npr. suša i mraz povećaju sastav nutrijenata, jer bilje proizvodi više materija koje je štite. npr. krompir treba zato uvek čuvati na hladnom, i da bude po mogućnosti crvene boje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *