ШАРИЋ И ВИДОЈЕВИЋ У ИСТОЈ ЕМИСИЈИ (ВИДЕО)

ŠARIĆ I VIDOJEVIĆ U ISTOJ EMISIJI (VIDEO)

13 aprila 2024

Hrvatski istoričar i teolog, Goran Šarić, u autorskoj emisiji „DREVNI TRAGOVI“ na televiziji RAS, ugostio je publicistu Milana Vidojevića. Razgovor dvojice uglednih autora emisija na televiziji RAS, vodio se o raznim temama. Tito, religija, ratovi u svetu, Isus, vladari iz senke, međunarodna politika, samo su neke od tema kojih su se dotakli Šarić i Vidojević.

POGLEDAJTE CELU EMISIJU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI24 komentara

 1. Paja says:

  Stručnjaci iz svojih oblasti u raskrinkavanju anti srbskih elemenata !

 2. Kosovac says:

  Milan Vidojević srpski pseudoistoričar publicista veliki majstor gnostičkoga templarskog viteškog reda „Red Hrama Svetog Jovana”. Postoji slika kada je inaugurisan, kako kao miš iz trica viri iz krstaškog ogrtača viteza reda Hrama Svetog Jovana. Jeretik veliki majstor u svojoj „hrišćanskoj“ sekti. ………………..U jednoj emisiji zajedno sa Dejanom Lučićem jasno i glasno ustvrđuju da je Goran Šarić jezuita. Meni je bilo malo grubo i malo smešno kada sam čuo da dvojica jezuita tako jasno i glasno tvrde za trećeg da je jezuita, pa onda evo očekuju da im se veruje. ………………..Pogrešio je Goran Šarić što je ovog antihristu doveo u studio da bi ta bivša komunjara skrnavio uspomenu na srpskog svetitelja i „dokazivao“ kao mali đokica da je hram Svetog Save sazidan na lažnom mestu. I da nije spaljen, odnosno da se srpska crkva bazira na lažnim događajima. Sve je to u emisiji ovaj novinarčić Vidojević „dokazao“ svojim misaonim opitom, ali je propustio da dokaže i svoju degradiranu inteligenciju i svoje degradirano poštenje. Bolje bi mu bilo da nastavi da proučava Jevrejski Talmud i da kada Jevreji nešto zabrljaju, ustane u njihovu odbranu tvrdeći da su to Hazari, a ne Jevreji.

  • Volodimir Ofanzivko says:

   Ti si čoveče BOLESTAN pravoslavac/hriščanin koji bibliju vrli verovatno nije pročitao a ako i jest, onda 1 a iz svemira se vidi da pojma nemaš o njoj i ništa ne razumeš. Ti si hriščanska kopija islamskog fanatika. Čak su oni i bolji od tebe jer su u stanju da se bore za svoj program zvan religiozna pripasnost, dok ti, kao i svi moderni, post-komunjarski hriščani, samo trtljaš. Nemam lično protiv tebe ništa ali da protiv svih ovakvih antipatičnih hriščana koji su mnogo hrabri za "duhovni rat" tj.trtamuđenje.

   • Kosovac says:

    @ Volodimir Ofanzivko, …..Evo imenjače Volodimira Zelenskog, da ti kažem, da sam ja fanatik pravoslavac. U ranijem vašem komunističkom vladanju, ti bi me zbog toga poslao na neki Goli Otok, ali nažalost izgubili ste vlast kodža odavno. Pa sada možeš da πzdiš i samo da uputiš žalbu Vatikanu, odelenje Jezuita smer Beogradski pašaluk, na činjenicu o ugroženosti Rodnoveraca odnosno Novoveraca stare srpske vere. ………………..Po mojoj evidenciji, ovo je tvoje 38. ime do sada. U svakom slučaju, čestitam ti na mašti koju si do sada iskazao, zato neću da te ubrojim u trolove.

  • Kosovac says:

   Zato Veliki majstor Mali đokica tvrdi da mošti svetog Save nisu spaljene na Vračaru jer Vračar tada nije bio u gradskom jezgru grada Beograda. Siguran sam da je razradio teoriju da su mošti svetog Save spaljene u sred sredine Beograda, tamo negde na kraju Knez Mihajlove ulice i na početku Kalemegdana. Njegove kolege iz Centralne Obaveštajne Agencije su mu dojavile da je tamo spaljena neka lutka koju su Sinan Paši doturili neki mangupi srpski kaluđeri.

  • MilanI says:

   Slazem se. Prvo, Tito je Jevrejsko dete odgajeno do osme godine u poljskom getu, a posle u jezuitskom samostanu u Baskiji. Tu je ovladao raznim vestinama od klavira do macevanja. Oni koji vladaju svetom nisu napravili veci propust, ali sada jezuiti i to malo ispravljaju. Sve lici, ali je istina zamaskirana. E, zbog ovoga me kao SRBINA progone u CG.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Ti si umobolan i mentalno retardiran ništak. Neobrazovan a prirodno - neverovatno tupav. Otud i uobrazilja da si fanatik. A sa pravoslavljem imaš veze koliko i vo sa astrofizikom.

   • persida says:

    Dosovac (devojačko prezime Kosovac) je iskompleksirani narcis. Ima osećaj krivice što je zbrisao sa Kosova i sada se puva da je nacionalista. Takvi su uništili Srbiju. Lažne komunjare sdmenili su lažni nacionalisti.

    • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

     „Osećaj krivice“?! Mislim da si preterano ljubazna. Volina je đon-obraz, ništak, krajnje primitivna i nepismena gluperda, jajara i ljiga od malena...

     • persida says:

      Hajde sto je ljiga, ali ne znam otkud mu pravo da cenzurise maltene svakoga ko daje bilo koje komentare, kao da je ovo njegov privatni portal. Njegov geacki stil ide ovako. Prvo ime kome se obraca XXXX, a onda mu cita bukvicu i govori mu kako da misli. Prostak nevidjeni.

      • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

       Volina utripovala da je „grlatost i volovska rika ispred zadruge” sa „zaječarskim” u ruci, neoboriv agitacioni kontraargument. Šljamčina najnižeg, najprimitivnijeg soja.

 3. RASPUCHIN says:

  Još jedan znak da nam spremaju najnoviju j"U"goslaviju.

  • Gagi says:

   RASPUCHIN...Odavno je spremljena. Odnosno, nikada ona stara kurvatska nije ni prestala da postoji. Danas je samo u drugom agregatnom stanju a o njoj brinu "srpski nacionalisti" sa ostalim odrodima i olosima. Izlizah tastaturu tvrdeci da su Srbi po ko zna koji put u istoriji prevareni i porazeni od svakakvih profitera i prevaranata. Verovatno da u svojim tvrdnjama preterujem, odavno je narodu naopako okrenuta svest da im uopste vise nije vazno KO su, STA su i gde zive. Istorijski zavet predaka nije vazan, duhovnost i istorija takodje, samo je vazna materijalna motivacija do beskraja i totalnog hedonistickog ludila. Ima tu jos jedna mala sitnica, Srbija je rasprodata u odnosu na druge clanice te sledece "U"goslavije. U tu novu zajednicu cemo uci kao apatridi neke nove europske katolicke buducnosti.

  • Kosovac says:

   @ RASPUTHIN, …..Da li si primetio da Milan Vudojević na majici na čelu onog vuka ima stilizovano slovo U?

 4. Baćo says:

  Moj Deda je voleo Tita i sećam se da je jednom rekao da je bilo više eazličitih tipova pod imenom Tito i svi su slabo pričali naš jezik, jedan nije imao prst, drugi nije imao nogu ali najzanimljivije što mi je rekao je to da su jednom odvezli Tita u Kumrovec i da je Tito sa čuđenjem ponavljao za vodičem "A to je Kumrovec, a tu sam rođen, tu sam odrastao". Tito nije rođen u Kumrovcu već je ubačen s vana. Titovo telo nije u Kući Cveća. Tamo je samo mramorni spomenik na kome čak nema ni petokrake. Pametnom dovoljno.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   „Ubačen s vana“... Da nisi i ti ubačen odnekud?

 5. Kosovac says:

  U drugoj polovini snimka, razgovor se sveo na razgovor jezuite templara Vidojevića, sa jezuitom - Gorana Šarića. Obojica su kritikovali CRKVU. Uopšteno „crkva“, znači da u tu grupu spada i Srpska Pravoslavna Crkva, a sve nama te poznate kritike, nama i vrapcima na grani, poznato je da se navedene negativnosti u potpunosti odnose na Rimokatoličku i Protestansku crkvu i njihove denominacije. Iz svega poznatog iz istorije i sadašnjice nema mesta tu uguravati SPC. Ali ovi masončići templarčići jetuite su se utrkivali kritikujući neku uopšte CRKVU, naravno nisu smeli glasno da kažu da se po njihovoj priči to odnosi i na našu Srpsku crkvu. Goran Šarić je otišao toliko daleko, da je izjavio crno na belo da je Srpska Pravoslavna Crkva MALO BOLJA od rimokatoličke i protestantske, ali nema veze sa hrišćanstvom. Ej, Šariću, KUKAVICE, za tebe jeste MALO BOLJA, pao si toliko nisko da nam podmećeš još gore od ovog vitezčića templarčića Milana Vidojevića. Još gore, zato što je tvoja odgovornost pojačana, obzirom da sve do danas nisi nikad olajavao Srpsku Pravoslavnu Crkvu, a mi smo veoma cenili tvoje priče.

 6. Kosovac says:

  Gorane Šariću, zeznuo te Milan Vidojević zato što se ovog puta prilepio za tebe kao krpelj, a ti si izgledao kao uplašen dečačić. Tako je stvorio utisak da ste ISTI. Naravno ovo je na veliku štetu tvog imagea.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Tebi mozak "čioda" ič ne smeta pa si i Šarića našao da "opravljaš", a volino?! 🤣🤣🤣

   • Kosovac says:

    Prema ovim tvojim pećinskim crtežima i ovim suzama što ti liju iz očiju, to je možda od onda kada si se sa Gagitom igrao demonstracija? Kako kažeš, on te stavi na onu stvar, a ti staviš pištaljku u usta pa pištiš li pištiš.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Vidiš o čemu govorim? Non-stop po glavi puštaš gej filmove i sam se ofiraš. Gani je kriv! On ti je promenio pogled na svet. Derpe... 🤣🤣🤣

   • Kosovac says:

    Da, kriv je Gani što ti nanu natamani.

    • persida says:

     Kosovac javno podrzava pravoslavnu pedofiliju njegovog gurua Kacavende. Ako nije tacno, neka se od toga ogradi i ja cu mu se javno izviniti. Vec sam mu nudio tu mogucnost, ali nije hteo da se odrekne gejovstine, koja je kod njega cisto mentalna kategorija, ne verujem da je telesno uopste funkcionalan.

     • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

      Viš' da bozadžija kosovar fukara ćuti o tvom predlogu. "Funkcionalan" nikada nije ni bio. Pasivac je, još od Kolovice naovamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *